Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Coffee Shots – Roastery vestiging wordt 30ml Coffee Roasters

De locatie werd in 2018 geopend op het horecaplein aan de van Noordstraat door Corine Schmal en Arnoud Aalbersberg, toen nog als Amsterdamse buurt specialty coffee bar van Coffee Shots – Roastery. Per 1 mei 2020 is het pand omgebouwd tot franchiseonderneming van 30ml Coffee Roasters.

Sinds de opening van de koffiebar in 2018 wordt de coffeebar goed bezocht door oude maar ook vooral nieuwe bewoners in de buurt, de doelstelling was de brug slaan tussen zowel de oude als nieuwe bewoners. De focus van ondernemers Corine en Arnoud ligt ondertussen ergens anders, hun grote koffiebranderij in Amsterdam-Noord (Amsterdam Roasters) vraagt de laatste tijd steeds meer aandacht. De focus ligt op dit moment dan ook bij Amsterdam Roasters, waar koffiebonen gebrand wordt voor bedrijven en horeca. Bij Amsterdam Roasters streven ze naar een leefbaar inkomen voor koffieboeren. Dankzij de nieuwe richting die Corine en Arnoud nu volgen is de koffiebar per 1 mei 2020 overgedragen aan 30ml Coffee Roasters.

‘’Wij zijn verheugd dat 30ml onze missie van (h)eerlijke koffie voor iedereen op deze locatie gaat voortzetten. Voor ons geeft dit meer lucht om ons te richten op onze nieuwe kernactiviteiten: koffiebranden en on-line verkoop van Coffee Shots koffie.’’ Aldus Arnoud Aalbersberg, mede-oprichter van Coffee Shots.

30ml Coffee Roasters

30ml Coffee Roasters is een succesvolle franchiseformule voor specialty coffee & food. Met de opening van deze nieuwe locatie heeft de franchiseformule nu tien vestigingen in Nederland, waarvan dit de eerste in Amsterdam is. Het concept hanteert dezelfde kwaliteitseisen als Coffee Shots en ook de uitstraling blijft herkenbaar, voor de (vaste) klanten zal er weinig veranderen.

‘’Een 30ml Coffee & Food locatie in de Spaarndammerbuurt stond al een tijd op ons lijstje. Met de overname van deze koffiebar kunnen we in Amsterdam laten zien hoe we onze gasten blij maken met ons direct trade koffie concept. Ook hebben we een kleine kaart met heerlijke ALL day breakfast gerechten.’’ Aldus Frans Kooijman, mede-oprichter van 30ml Coffee Roasters.

[box]Wil je meer weten over 30ml Coffee Roasters? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×