Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Commercium: Succesvol ondernemen, leidinggeven en verkopen

“Jouw kansen benutten en het verhogen van de resultaten is de missie van Commercium. Commercium biedt expertise op drie speciale gebieden. Het resultaat is succesvoller ondernemen, effectiever leidinggeven en meer verkoopresultaat zonder te pushen. De maatwerkaanpak sluit naadloos aan op jouw behoefte, zowel online als offline.” aldus Ria van Tol van Commercium.

“Al 25 jaar begeleiden wij ondernemers en bedrijven van MKB bedrijf tot multinational door middel van business support, management support én verkoop support, zowel online als offline. De drie pijlers zijn: meer winst, effectief leidinggeven en succesvol verkopen zonder te pushen. Commercium is sinds maart 2018 leverancier geworden van De Nationale Franchisegids en we zijn trots om met deze organisatie samen te werken aan succes”, aldus Ria van Tol.

De diensten en producten van Commercium zijn in de afgelopen 25 jaar samen met partners vanuit de praktijk ontwikkeld. De adviezen, begeleiding en trainingen zijn praktijkgericht en sluiten naadloos op elkaar aan. Door middel van de ACC-aanpak (analyse, consultancy & coaching) krijg je een flexibele en persoonlijke aanpak die zorgt voor een goed evenwicht tussen persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei, een methode die zich in diverse bedrijfstakken op verschillende niveaus al ruimschoots heeft bewezen.

×