Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Decorette Roosendaal verhuist naar groter pand

Ondernemers Sander en Suzan durfden het aan, zelfs in coronatijd, ze verhuisden op 5 maart jl. met hun Decorette-vestiging naar een groter pand op de Nieuwe Markt 5 in Roosendaal.

In 2012 begonnen ondernemers Sander en Suzan met de winkel Maison et Moi. Sinds 2019 is het stel ook gestart met een Decorette vestiging. Zo konden consumenten ook een compleet woonadvies krijgen van interieurontwerpers en stylisten. Van vloer- en raamdecoratie tot meubels en accessoires. Met de toevoeging van een Decorette werd de collectie flink uitgebreid met o.a. vloeren, raamdecoratie, gordijnen, behang, karpetten en shutters.

Nu, 2 jaar later, werd het tijd voor de volgende stap. Sander, Suzan én hun team verhuisden met hun winkel naar een pand van 290 m² aan de Nieuwe Markt. “Door te verhuizen naar een groter pand kunnen we klanten nóg beter inspireren. Zo kunnen we bijvoorbeeld meer stijlkamers inrichten. Ook zitten we nu op een zichtbaardere plek in Roosendaal. Het is inderdaad een gewaagde stap tijdens de coronacrisis, maar we hebben er het volste vertrouwen in”, aldus Sander.

Angela van Dongen, Formulemanager van Decorette, vertelt over de nieuwe locatie. “Het is een prachtige winkel geworden, er komen al behoorlijk wat complimenten binnen vanuit de verschillende leveranciers én de eerste klanten die de winkel op afspraak hebben bezocht. Dit is echt een winkel waar je naartoe wilt in plaats van online te shoppen.”

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Decorette![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×