Dierenwinkels Weert en Oud-Alblas openen in Pets Place stijl

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Pets Place heeft op 9 december jl. na twee lange verbouwingen de winkels heropent aan de Oosteinde 12 in Oud-Ablas en de Moesdijk 8 in Weert. Beiden winkels zijn ruimtelijker opgezet, hebben een breder assortiment en een wassalon voor honden.
Introductie van aanvullende diensten

Met de verbouwingen is Pets Place bezig om zijn nieuwe stijl door heel Nederland te introduceren. Hier gaat het niet alleen om het verkopen van dieren producten, maar er worden ook aanvullende diensten aangeboden. Mensen kunnen onder andere terecht voor advies en hun hond wassen in een wassalon.

De grote winkels hebben de afgelopen maand flink opgeknapt. “De winkels zijn nu overzichtelijker en ruimtelijker opgezet”, aldus Hol. “Helemaal in deze tijden is wat extra bewegingsvrijheid in de winkel fijn.” Naast dierenspeciaalzaak zijn in de winkels ook een Boerenbond gevestigd waar mensen onder andere terechtkunnen voor planten, tuingereedschap en bemesting.

Door de verbouwingen zijn de assortimenten flink uitgebreid, omdat er nu ruimte vrijkwam voor meer producten. De extra vierkante meters zijn volledig ingericht voor paardenverzorgingsproducten. Er is meer plek gekomen voor aquariums en voor een knaagdierenhuis.

Over Pets Place

Pets Place is onderdeel van IJsvogel Retail, marktleider op het gebied van dierenspeciaalzaken in Nederland. Het bedrijf heeft 175 dierenwinkels door het hele land en is van plan om in de komende vier jaar het aantal vestigingen uit te breiden naar 230. In 67 winkels in het zuiden van Nederland zit Pets Place onder één dak met Boerenbond, eveneens onderdeel van IJsvogel Retail.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.