Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Doppio Espresso opent nieuwe vestiging in Eindhoven

Espressobarketen Doppio Espresso heeft aangekondigd per 1 juli een nieuwe vestiging te openen in Eindhoven. De nieuwe vestiging is te vinden in een van de meest nieuwe en spraakmakenden winkelgebieden in de binnenstad van Eindhoven, het Emma District.

Met de opening van een nieuwe vestiging voor Doppio Espresso in het ‘nieuwe normaal tijdperk’. Naast de standaard richtlijnen, zoals anderhalve meter afstand, maximaal 30 personen binnen en een triage aan de deur, treft de espressobar extra maatregelen om ervoor te zorgen dat gasten zich veilig naar hun vestigingen kunnen begeven en dat de Doppio medewerkers op verantwoorde wijze hun werk kunnen uitoefenen. Extra getroffen maatregelen zijn o.a. vrijwillige registratie van gegevens door gasten, inzet van QR-codes om te bestellen en een aanpassing van het menu, alles om risico uit te sluiten en te helpen om verspreiding van het virus tegen te gaan.

De franchisenemer die de vestiging gaat runnen is Chantal Chen. Chantal en haar team hebben elke dag als doel mensen blij te maken en met een goed gevoel weer te laten vertrekken. Momenteel zijn ze nog druk bezig met de verbouwing, zo zijn ze bezig om zoveel mogelijk het woonkamergevoel te creëren en de zaak volledig in te richten op de anderhalvemetersamenleving.

Ook zoekt de nieuwe vestiging van Chantal Chen nog personeel, bij interesse kun je contact opnemen via eindhoven@doppio-espresso.nl.

[box]Wil je meer weten over franchise bij Doppio Espresso? Klik dan hier voor meer informatie![/box]

 

×