Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Drie jonge ondernemers nemen De Pannekoekenbakker Doesburg over

Afgelopen 1 juli is de vestiging van De Pannekoekenbakker in Doesburg overgenomen. De vestiging is overgenomen door drie gepassioneerde jonge ondernemers die al jaren ervaring hadden binnen de formule. Yannick, Romy en Niels zijn dit avontuur begonnen nadat twee van de drie al werkzaam waren binnen de formule en vestiging.

Yannick en Romy werkten allebei met heel veel plezier al bij de Pannekoekenbakker in Doesburg. Yannick werkte er al toen de vorige eigenaren waren gestart. Hij heeft gezien hoe het bedrijf gegroeid is. Romy is er ook 5,5 jaar werkzaam geweest, maar werd verliefd op de plek en op het werk. Niels is degene die nog geen ervaring had in de horeca, maar werd zo enthousiast van alle verhalen van Romy, dat hij dit avontuur ook helemaal zag zitten.

Toen de kans zich voordeed om de vestiging in Doesburg over te nemen, twijfelden de ondernemers in spé er ook niet lang over. “Het is zo’n persoonlijke franchise dat wij er ons heel erg vertrouwd bij voelden. En als we iets zouden overnemen zou het echt de Pannekoekenbakker zijn”, aldus de drie ondernemers. Helaas gooide corona roet in het eten en werd de overname enige tijd uitgesteld. Maar sinds 1 juli is de vestiging eindelijk eigendom van de nieuwe eigenaren.

Passie voor de ambacht

“Wij hebben een fantastisch team. Zonder je personeel kan je niks, dus daar moet je heel zuinig op zijn. We spelen spelletjes na een lange werkdag en het is net één grote familie. Onze ‘famillie’ telt nu 35 collega’s en daar zijn we enorm trots op”, aldus Romy.

De drie ondernemers delen allemaal een passie voor de ambachtelijke kwaliteit van de formule. “De Pannekoekenbakker staat voor persoonlijkheid en kwaliteit, en dat zijn juist de dingen waar wij zo achterstaan. Als gasten je terras op lopen en je hebt echt een persoonlijk gesprek met ze omdat ze zo vaak komen dan doet dat je goed. De sfeer, de kids, gezinnen. En natuurlijk hele lekkere pannenkoeken”, aldus Yannick.

Ook zijn de ondernemers te spreken over het contact met de franchisegever. Niels: “Tot nu toe hebben we de ervaring dat de franchise altijd met je mee denkt. Over alles kunnen we ze bellen en het werkt heel fijn samen.”

Heeft u ook interesse om een vestiging van De Pannekoekenbakker te openen? Vraag dan direct vrijblijvend informatie aan.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over De Pannekoekenbakker![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×