Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eerste franchisevestiging Jumbo in België

Dit is de 14e vestiging van Jumbo in België en de 2e in West-Vlaanderen ligt in Lauwe. Deze vestiging heeft een oppervlakte van ca. 1590 m², daarbij is er plaats voor 50 werknemers die uit de buurt komen.

Sebastien Sintobin zal de winkel samen met zijn vrouw Céline Huysentruyt runnen. “De én én én formule van Jumbo past helemaal bij ons. Ik ben dan ook verheugd dat ik onze klanten opnieuw kan verwelkomen en ze kan verwennen met de beste service, een buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. Bovendien stemt het me erg gelukkig dat ik dit kan doen met ons enthousiaste team die ook een vaste waarde zijn voor de winkelbeleving van onze klanten”, aldus het ondernemersduo.

Ruim assortiment

De nieuwe Jumbo beschikt over een ruim assortiment zoals pizza’s, Vlaamse klassiekers en andere maaltijden uit de eigen keuken. Verder zijn de producten uit het HEMA-assortiment in de winkel te vinden. “We beginnen stilaan af te tellen naar de feestdagen. We kunnen dan ook niet wachten om aan onze klanten in Lauwe onze lekkere en feestelijke producten aan te bieden; van heerlijke hapjes tot een heuse collectie aan kerstwijnen en -bieren”, aldus Sintobin.

Jumbo blijft uitbreiden

“Ik ben ontzettend trots dat we vandaag, samen met Sebastien en zijn vrouw Céline, inmiddels onze tweede winkel in West-Vlaanderen en de veertiende winkel in België hebben geopend. Nu kunnen nog meer West-Vlamingen van onze unieke Jumbo formule genieten,” aldus Peter Isaac managing director van Jumbo België.

×