Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Texaco gaat partnership aan met KFC

EG Group, een van de grootste uitbaters van tankstations, waarvan o.a. Esso en Texaco is een samenwerking aangegaan met Kentucky Fried Chicken in Nederland en België. Deze week werd de eerste locatie geopend langs de A28 bij Amersfoort. Later dit jaar volgt nog een locatie in Goes en begin volgend jaar openen in ieder geval nog drie locaties.

EG Group

EG Group bedient ruim 5000 benzinestations & convenience stores in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Italië, UK, de VS en Australië. Zij wil voorzien in de behoeften van iedereen die onderweg is met een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvolle, relevante producten en diensten.

EG Group exploiteert de Nederlandse tankstations van Esso en werkt in ons land al samen met Spar, Lavazza, Burger King en Subway.

Een logische volgende stap

EG Group noemt de samenwerking met de fastfoodketen in de Benelux een ‘logische volgende stap’. “Wij zijn reeds een franchisepartner van KFC in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Nu breiden we deze succesvolle samenwerking uit naar Nederland en België. Wij zien de opening van de eerste vestigingen als een opmaat naar meer”, aldus commercial manager Joris Janvier van EG.

Openingen

Op maandag 11 november opende EG Group haar eerste KFC restaurant ‘De Wieken’ in Amersfoort. Later dit jaar opent de tweede vestiging op het foodcourt in Goes. Binnenkort wordt een nieuwe KFC in het Esso tankstation geopend in Saint Ghislain te België.

×