Etos en franchisenemers eens over internetomzet

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De drogisterijketen Etos heeft samen met zijn franchiseondernemers afspraken gemaakt over internetverkopen. Begin 2019 kan de nieuwe webshop van de formule worden geopend. De nieuwe overeenkomst zorgt ervoor dat Etos-ondernemers meedelen in de behaalde omzet van de webshop.

”De kennis en ervaring van onze medewerkers op de winkelvloer zijn belangrijk voor het succes van de nieuwe Etos webshop. Wij zijn dan ook blij dat we nauw betrokken worden bij de nieuwe webshop en dat wij nu samen goede afspraken hebben gemaakt met Etos”, aldus Daan Lunter, voorzitter van de Vereniging van Etos Franchisenemers.

Klanten beleving

Etos gaat samen met haar franchisenemers de kennis van de online verkoop inzetten om de winkels en assortimenten aantrekkelijker te maken voor haar klanten. “We willen dat iedere klant tevreden de deur uitgaat. Dat geldt ook voor de nieuwe webshop. Onze franchisenemers gaan daarbij gelukkig helpen en daarom ben ik erg tevreden met de overeenstemming die bereikt is. Gezamenlijk kunnen we meer klanten blij maken. Ik dank de Vereniging, mijn voorganger Jan-Derek Groenendaal en het Etos-team voor hun betrokkenheid bij het sluiten van deze overeenkomst”, aldus Saskia Egas Reparaz, algemeen directeur van Etos.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise