Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

fit20 start in Duitsland, Frankrijk en Curaçao

16 januari 2019

fit20 is in het nieuwe jaar voortvarend van start gegaan: met de opening van nieuwe personal fitness studio’s in Dortmund, Parijs en Curaçao. Zowel voor Frankrijk, Duitsland als de Nederlandse Antillen is het de eerste studio.

“Wij zijn erg blij met deze nieuwe grote stap voor onze formule. Wij zijn erg blij met deze nieuwe grote stap voor onze formule. In het buitenland openen is toch elke keer weer spannend. Het zijn langdurige trajecten. Er moeten natuurlijk allerlei formaliteiten geregeld worden en we willen de master franchisers goed getraind laten beginnen”, aldus oprichter en franchisegever Walter Vendel.

Walter Vendel heeft de personal training formule fit20 zelf bedacht en opgezet. In 2009 begon hij een eigen studio in Nunspeet. Inmiddels heeft fit20 al ruim 120 studio’s in Nederland en is het vertegenwoordigd in acht landen: naast Nederland in België, Groot-Brittannië, Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Frankrijk en Quatar. Multinationals als Ahold, Heerema, Randstad, Siemens en Yokogawa hebben zelfs een in-house fit20 studio.

Internationaal

fit20 heeft in Duitsland haar 1ste fit20 studio in Dortmund geopend. In het centrum van Parijs is het huurcontract voor de eerste fit20 studio getekend die in maart zal openen, op 21 januari gaan de deuren open in Curaçao. Ook in Nederland is de rek er nog lang niet uit; in Hillegom is zojuist een nieuwe fit20 studio geopend. Dit is de 2de studio van een bestaande fit20 franchiseondernemer en past perfect in de multi-studio owner strategie voor ambitieuze franchiseondernemers. fit20 richt zich zowel op de B2C als de B2B marktdoor door het aanbieden van 1 training van 20 minuten per week om fit te worden en te blijven.

×