Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

FitnessCabin Studio veilige keuze in coronatijden

FitnessCabin Studio is een franchiseformule die sporten in tijden van corona veilig en verantwoord maakt. In een afgesloten Infrarood FitnessCabin kan een gehele training worden uitgevoerd zonder te verplaatsen. Daarnaast is de FitnessCabin goed en snel te desinfecteren.
Veilig en verantwoord sporten

De gehele training wordt uitgevoerd in één FitnessCabin per persoon, waardoor er geen klantenstroom door de vestiging loopt. De FitnessCabin is af te sluiten met een voorzetkap en dus Corona-proof. Hierdoor is er geen besmettingsgevaar.

De infrarood straling in de FitnessCabin draagt bij aan het immuunsysteem en is daardoor goed voor de gezondheid. ‘’Juist nu in de coronatijd brengt onze FitnessCabin voordelen met zich mee die de gezondheid van onze klanten positief beïnvloedt’’, zegt Monique Solleveld van FitnessCabin Studio.

Voordelen FitnessCabin

Door de infrarood straling in de FitnessCabin vindt er een hoge verbranding plaats. Hiermee staat een training van 30 minuten gelijk aan 60 minuten gewone fitness. In de FitnessCabin kunnen meerdere spiergroepen tegelijkertijd getraind worden. Daarnaast is het geschikt voor een total body training. Alle spiergroepen zijn te trainen in de Cabin.

Ondernemen bij FitnessCabin Studio

FitnessCabin Studio werkt met ondernemers sinds 2018. De formule heeft drie vestigingen, waarvan twee eigen en één franchise. ‘’Om ondernemer bij FitnessCabin te worden heb je kennis op het gebied van voeding en ben je sportief. Daarnaast ben je bereid om optimale aandacht en begeleiding te bieden.’’

[box]Wil je franchisenemer worden bij FitnessCabin? Klik dan hier.[/box]
×