Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchiseformule Vakgarage krijgt een nieuwe interim directeur

Voormalig directeur Christien den Uil geeft na twaalf jaar het stokje over aan Edgar Brauckmann. Brauckmann was hiervoor bestuurslid van Stichting Vakgarage en eigenaar van Vakgarage Brauckmann. Per 1 april wordt het stokje overgedragen.

Op 1 januari 2009 trad Christien den Uil in dienst bij Vakgarage, ze vervulde hierbij de functie van voorzitter. Niet lang daarna werd ze directeur van het bedrijf. Den Uil geeft in een reactie aan dat het tijd is om andere doelen na te streven en voor andere uitdagingen. Het huidige dagelijkse bestuur van Stichting Vakgarage wordt gevormd door Vishal Durgaram, die sinds 2017 actief is binnen het bedrijf als voorzitter, en Edgar Brauckmann. Het officiële afscheid van Christien den Uil volgt tijdens de Vakgarage jaarvergadering.

Over Vakgarage

Vakgarage is een merk onafhankelijke garageformule in Nederland waarbij de klant terecht kan voor onderhoud en reparatie van auto’s, motoren of caravans. Merk onafhankelijk houdt in dat alle merken auto’s bij een Vakgarage terecht kunnen. Naast onderhoud en reparatie levert Vakgarage ook APK-keuringen, aircoservice, accuservice en een kleine of grote beurt. Op dit moment zijn er ruim 300 Vakgarages in Nederland.

×