Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Groeispurt voor Chocolate Company

Franchiseformule Chocolate Company heeft de afgelopen maanden CHCO Cafés geopend in Den Haag, Tilburg en Leuven (België). Binnenkort volgt nog een vestiging op Düsseldorf Airport in Duitsland.

Vanzelf ging het allemaal niet. Een paar dagen voor de geplande opening veroorzaakte een uitslaande brand flinke schade in de nieuwe chocoladewinkel aan de Turfmarkt in Den Haag. De schade was groot en de opening moest worden uitgesteld. ‘Ik schrok mij kapot’ vertelt franchisegever Alexander de Ronde Bresser. ‘Gelukkig viel de schade achteraf nog mee.’ Kort na Den Haag werd in hartje Tilburg, aan het Stadhuisplein, in het oude pand van Olympia Uitzendbureau een vestiging geopend. ‘Dit is een schitterende high traffic locatie tegenover de Primark en het stadhuis, welke nu wordt gerenoveerd.‘

Begin januari jl. ging de winkel in Leuven open. ‘Dit is onze eerste vestiging in België. België heeft natuurlijk al een lange traditie op chocoladegebied, maar het is al duidelijk dat de CHCO Hotchocspoon ook in België in de smaak valt. Belgen zijn grote chocoladeliefhebbers en daarnaast ook behoorlijke fijnproevers, en dit zien wij terug in het CHCO café’, vertelt Alexander.

Binnenkort wordt er ook nog een vestiging geopend op CHCO Café op Düsseldorf Airport. De Ronde Bresser: ‘Dit wordt na Aken en Gummersbach ons derde CHCO Café in Duitsland’.

×