Jumbo breidt bezorgcapaciteit verder uit in Zuid-Holland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 22 november jl. heeft Jumbo Supermarkten in Dordrecht zijn 15e thuisbezorghub geopend. Vanuit deze nieuwe distributielocatie is het mogelijk dat klanten online-boodschappen bestellen in deze regio op de Jumbo website of app. Daarmee heeft Jumbo zijn online bezorgcapaciteit vergoot in en rondom plaatsen als Barendrecht, Dordrecht, Hellevoetsluis, Ridderkerk, Rotterdam, Spijkenisse en Zwijndrecht.

De verwachting is dat deze hub van Jumbo in Dordrecht medio 2022 volledig operationeel is. Jumbo zal in het begin starten in deze regio met circa 10 bussen en de verwachting is dat dit later in 2022 ongeveer 50 bezorgbussen zullen zijn.

Uitbreiding online bezorgcapaciteit

“De nieuwe thuisbezorghub in Dordrecht is een antwoord op de toenemende vraag naar online-boodschappen doen. Steeds meer klanten, zowel particulier als zakelijk, ontdekken de voordelen van bezorging. Om de boodschappen zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen bezorgen, heeft Jumbo dit jaar op meerdere plekken in Nederland centrale thuisbezorglocaties voor haar online bestellingen geopend,” aldus  Karel de Jong, directeur Supply Chain bij Jumbo.

Om te blijven voldoen aan de groeiende vraag naar thuisbezorging van boodschappen, is het belangrijk dat de online bezorgcapaciteit wordt vergoot. Hierdoor staat uitbreiding met hubs hoog op de agenda van Jumbo.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.