Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

KFC gaat samenwerken met Uber Eats

Het Amerikaanse Fastfoodconcern Kentucky Fried Chicken gaat samenwerken met bezorgplatform Uber Eats, hiermee breidt de KFC haar bezorgdiensten flink uit. KFC had al plannen om samen te gaan werken met Uber Eats, maar door de huidige coronacrisis wordt deze samenwerken versneld in gang  gezet.

Sinds het bedrijf in juni 2017 startte met een pilot voor een bezorgdienst in Den Haag in samenwerking met Thuisbezorgd.nl gaat KFC nu haar bezorgdiensten echt verder uitbreiden. De samenwerking met Thuisbezorgd.nl werd eerder al uitgebreid en met de komst van Uber Eats wordt het vanaf nu mogelijk om in twaalf steden, waaronder Amsterdam, Den Haag en Eindhoven ook KFC thuisbezorgd te krijgen. ‘’Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus zitten veel mensen thuis en zien wij de vraag naar bezorging toenemen’’ Aldus Benjamin, hoofd van KFC Noord-Europa.

Een andere grote keten die is gaan samenwerken met Uber Eats is Mc Donalds, met McDelivery wordt je bestelling thuisbezorgd. De bezorgservice van McDonalds is beperkt beschikbaar en gaat via Uber Eats of de Thuisbezorgd app.

Over Uber Eats

Uber Eats is een dochterorganisatie van taxiservice Uber. Uber Eats heeft hetzelfde concept als Thuisbezorgd.nl, via de website kun je eenvoudig eten bestellen. Het enige nadeel van Uber Eats is dat het nog een relatief nieuw concept is in Nederland en dat het dus nog niet overal werkt.

×