KFC geopend in Eindhoven

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op dinsdag 4 januari jl. opende KFC haar vestiging in het winkelcentrum WoenselXL in Eindhoven. Door de huidige coronamaatregelen is het alleen mogelijk om bestellingen af te halen. Zodra de maatregelen voorbij zijn is het mogelijk om ook binnen in het restaurant te eten.

De locatie wordt geëxploiteerd door Collins Foods. Collins Foods is de grootste franchisepartner van KFC in Nederland. “Dit is het vierde restaurant dat in het afgelopen anderhalf jaar wordt geopend. Iedereen is van harte welkom in het nieuwe restaurant om onze KFC-producten te proberen,” aldus Hans Miete CEO van Collins Foods.

Doorgroeimogelijkheden

Het nieuwe restaurant biedt werkgelegenheid aan voor 30 werknemers. De nieuwe medewerkers hebben samen een uitgebreide training gevolgd. “We zetten ons elke dag in om er samen voor te zorgen dat gasten graag bij ons in de restaurants komen. Bij ons is iedereen welkom, als medewerker en als gast,” aldus Miete. Collins Foods geeft aan dat er veel doorgroeimogelijkheden zijn binnen de organisatie. Bijna 90% van het managementteam is intern doorgegroeid.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise