Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

LMI verwelkomt Anita de Waard

De Leadership Management (LMI) franchise in Nederland heeft er opnieuw een nieuwe franchise-collega bij. Vanaf 1 januari jl. versterkt Anita de Waard het team in Noord-Holland.
Snel aan de slag

Bij LMI is ze van harte welkom: Binnen bedrijven bestaat een groeiende behoefte aan managers en directieleden die snel en succesvol op wisselende omstandigheden kunnen inspelen. LMI helpt hen deze omslag op een heel praktische en rendabele manier te maken.

Anita beschikt over een ruime ervaring in het bedrijfsleven, waar ze zowel uitvoerende als managementfuncties vervulde gericht op het ontwikkelen van mens en bedrijf. Ze krijgt zichtbaar energie van het in beweging brengen van mensen.

Franchisegever Edwin Hoek: “Alle collega’s in ons team hebben echt een passie om meetbare resultaten te boeken met mensen en bedrijven. Het is mooi om te zien hoe nieuwe collega’s zoals Anita in ons team worden opgenomen en zich eigenlijk direct thuis voelen. Anita timmert ook direct al lekker aan de weg, ondanks Covid-19 en hoewel haar LMI-training nog niet volledig is voltooid.”

Over LMI Nederland

LMI begeleidt medewerkers in bedrijven om effectiever te worden en de leiderschapskwaliteiten in zichzelf te ontdekken en te benutten. Gewaardeerde punten van de LMI-franchise zijn de meetbare resultaten en de ‘training on the job’.

De formule baseert zich op 60 jaar wereldwijde ervaring en werkt met name met MKB-bedrijven; LMI opereert in meer dan 80 landen.

Voorwaarden als franchisenemer

Ervaring als consultant, trainer of coach is voor een startende franchisenemer niet nodig, de starterstraining van LMI voorziet aspirant-franchisenemers van alle benodigde competenties. Om deze rol goed in te kunnen vullen is het wel van belang dat de kandidaat passie ervaart om mensen te helpen ontwikkelen, een praktische en resultaatgerichte houding heeft en de wil heeft om zelf voortdurend te blijven leren en ontwikkelen. De aspirant franchisenemer heeft leidinggevende ervaring en is bereid om samen te werken met gelijkgestemde collega’s.

[box]Ondernemer worden bij LMI Nederland? Klik hier voor meer informatie.[/box]
×