Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Bouwpartners.nl

Bouwpartners zoekt ondernemers die de ambitie hebben een eigen onderneming te starten in de uitzendbranche in de bouw. Bouwpartners is hét uitzendbureau voor vaklieden die werk zoeken in de bouw. De franchiseformule is daarbij op zoek naar nieuwe franchisenemers.

Waarom een Bouwpartners-franchise?

Bouwpartners is een gevestigde naam met een gespecialiseerde formule in de uitzendbranche. Het is het eerste en enige bouwuitzendbureau met een franchiseformule. Hierdoor is de kans van slagen in deze zwaar concurrerende markt als beginnend ondernemer veel groter vergeleken bij een algemeen uitzendbureau.

Bouwpartners kent de mensen

Het vinden van de juiste man voor de juiste klus is mensenwerk. Het gaat niet om stapels formulieren en lange CV’s, maar om een goed en helder verhaal. Bouwpartners steekt zijn tijd daarom in het praten met kandidaten en opdrachtgevers. Wat wil een kandidaat doen of leren en welke eisen stelt hij of zij aan het contract? Wat houdt een functie precies in, wie gaat de kandidaat begeleiden, zijn er opleidingsmogelijkheden en welke contractvorm wenst de opdrachtgever? Door tijd te nemen en goed door te vragen, probeert Bouwpartners de ideale match maken.

De voordelen van een Bouwpartners-franchise

Onder de vlag van Bouwpartners kan een aspirant-franchisenemer zijn eigen franchise beginnen. De zelfstandig ondernemer is volledig verantwoordelijk voor de gang van zaken en profiteert tegelijkertijd  van een groot netwerk, sterk concept en herkenbare formule. Daarnaast maakt de franchisenemer gebruik van professionele marketing en goed geregelde backoffice. Verder wordt de beginnend ondernemer begeleid bij de opstart, waarbij kennis en ervaring worden gedeeld. Zo worden beginnersfouten voorkomen en kan de aspirant-franchisenemer een vliegende start maken.

Herkenbaar?

Heb jij de ambitie een eigen onderneming te starten in de uitzendbranche in de bouw? Maar doe je dat het liefst op basis van een concept dat al bewezen is? Dan is franchise een goede optie. Maak de stap naar de vrijheid van het ondernemerschap onder begeleiding van zeer ervaren professionals!

×