Nieuw op de site: De Pannekoekenbakker

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De Pannekoekenbakker is op zoek naar franchisenemers! De formule wil uitbreiden en heeft zich dus aangesloten bij De Nationale Franchise Gids om op zoek te gaan naar de volgende topondernemer die zijn of haar eigen pannenkoekenrestaurant wil openen.

Deze oer-Hollandse formule bestaat inmiddels al 36 jaar en heeft 15 vestigingen in verscheidene plaatsen in Nederland. In de loop der jaren heeft de formule zich sterk ontwikkeld en bewezen succesvol te zijn. De Pannekoekenbakker is een samenwerkingsorganisatie van zelfstandige ondernemers, die een eigen vestiging exploiteren. Gezamenlijk exploiteren zij de formule De Pannekoekenbakker. Deze formule wordt beheerd door De Pannekoekenbakker Franchise B.V.

“Een Pannekoekenbakker restaurant biedt een authentieke Hollandse ervaring met een authentiek Hollands product. De Pannekoekenbakker is een ambitieuze organisatie die continu bezig is met het versterken van haar positie op de pannenkoeken markt. Door groei van het aantal vestigingen en met de juiste ondernemers geven we onder meer vorm aan deze ambitie”, aldus Koen Voeten, franchisemanager van De Pannekoekenbakker.

Wilt u meer weten over De Pannekoekenbakker? Vraag dan direct meer informatie aan via deze link.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.