Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw: Samenwerking met Into Love

02 december 2019
Into Love is een matchmaking agency dat zowel nationaal als internationaal gericht is. De matchmakers van Into Love steken hun enthousiasme volop in het begeleiden van singles om de juiste keuze te maken voor een toekomstbestendige relatie. Om de groeiambities waar te maken is Into Love op zoek naar franchisenemers/matchmakers voor diverse exclusief toebedeelde regio’s.

Relatiebemiddeling nieuwe stijl

Into Love is een matchmaking agency, relatiebemiddeling nieuwe stijl dat singles begeleidt door zorgvuldig, authentiek en met vertrouwen gesprekken te voeren. De merkessentie van Into Love is innovatief, professioneel, energiek en gedurfd.

Het concept bevat naast de verschillende pakketten aan dienstverlening bijvoorbeeld ook het organiseren van diverse evenementen, nationaal én internationaal, voor leden en niet-leden. Into Love geeft op deze wijze singles in Nederland de beste mogelijkheid op een nieuwe relatie mede dankzij de nauwe samenwerking met partners, ambassadeurs, country managers en krachtige franchiseondernemers.

In de rol van franchisenemer/matchmaker

De matchmaker is verantwoordelijk voor het actief beheren van een singlesbestand in een exclusief toebedeelde regio. De matchmaker werkt vanuit huis, bepaald zijn eigen agenda, is flexibel in werktijden, telefonisch uitstekend bereikbaar en bouwt zijn eigen singlesbestand uit met een proactieve en resultaatgerichte ondernemersmentaliteit.

Allereerst gaat de franchisenemer netwerken. Vanaf het moment dat er een lead binnen gekomen is, hetzij vanuit hoofdkantoor, hetzij een zelf gegenereerde lead, gaat de matchmaker zich voorbereiden. Na de voorbereiding gaat de matchmaker het gesprek aan met de single, in een ontspannen omgeving, hetzij bij de single thuis, hetzij op een openbare plek. De matchmaker legt het concept nog een keer uit als dit telefonisch nog niet gedaan is, waarna de verschillende wensen en eisen van de single worden besproken en de verschillende pakketten aan dienstverlening worden uitgelegd. Doel is om de single te enthousiasmeren en een passend pakket aan dienstverlening te laten kiezen.

Into Love franchise

Into Love biedt de franchisenemer/matchmaker een uitdagende, afwisselende functie. De matchmaker werkt als zelfstandig franchisenemer en krijgt ondersteuning op het gebied van CRM, landelijke reclame en marketing en lead distributie. Daarnaast krijgt de franchisenemer trainingen op verschillende locaties aangeboden.

Into Love is op zoek naar franchisenemers/matchmakers voor regio’s in Nederland en België (NL-talig).

×