Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe AH to go- winkels geopend binnen de locaties van Saxion Hogeschool in Enschede en Deventer

04 september 2019
Vanaf 2 september jl. kunnen de studenten van Saxion Hogeschool in Enschede en Deventer een ontbijtje, tussendoortje of zelfs een snelle hap afhalen bij de AH to go, ‘gewoon’ op school.

Opening

Het is voor het eerst dat Albert Heijn haar deuren opent op een hogeschoollocatie met een inhouse AH to go winkel. Het concept wordt gecombineerd met de Saxion Copyshop. Bovendien dienen de shops als afhaalpunt voor bol.com, waar mensen hun bestellingen kunnen laten bezorgen.

Een totale foodbeleving

Eerder hadden de studenten al de keuze uit vijf restaurants, twee bakkerijen en een espressobar. Het keuzeaanbod van de studenten wordt nu dus (nog) uitgebreider. Beide vestigingen werken hierbij samen met de Facilitaire Serviceorganisatie van Saxion en cateraar Appèl. “Met de komst van de AH to go spelen we maximaal in op de behoeften van studenten. Ze willen gemak en een gevarieerd aanbod voor ieder moment van de dag”, zo vertelde Hans van Veen, algemeen directeur van Appèl tegenover foodclicks.

Gaan er meerdere hogescholen volgen?

De samenwerking met hogescholen past binnen de visie en strategie van het bedrijf. De to go shops dienen immers voor mensen die altijd onderweg zijn. Daarnaast zijn de meeste hogescholen gevestigd in drukke binnensteden en zijn studenten een doelgroep die hierbinnen past. Vraag is natuurlijk of hogescholen dit aan de supermarktketen durven uit te besteden en of er meerdere vestigingen gaan volgen.

×