Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe eigenaar Pirtek Amsterdam-West

Henry Diepeveen is met ingang van 2 januari jl. de nieuwe eigenaar van Pirtek Amsterdam-West. Hij neemt deze vestiging over van Gerrit en Carola Bouwhuis, die zich nu richten op de verhuizing en uitbouw van vestiging Amsterdam-Noord.

De nieuwe eigenaar Henry Diepeveen, rondde in 1990 in Enschede de HTS (bedrijfskunde – Elektrotechniek) af en begon bij het scheeps-schroevenbedrijf Lips BV in Drunen. Later werkzaam bij Wärtsilä in de Service business voor “Power Plants” en de “Marine Industry”. Henry bekleedde diverse management functies en werd gestationeerd over vrijwel alle continenten van de wereld: in landen als Singapore, Noorwegen, Japan, Kenya en Indonesië.

Begin 2017 maakte hij met zijn gezin de keuze terug te keren naar z’n roots, Nederland. Als argument grapt hij: “Veel zaken zijn in Nederland toch beter geregeld,…. behalve het weer. Terugkeer naar Nederland was een ideaal moment om nieuwe zakelijke keuze te maken. Doorgaan binnen Wärtsilä was een makkelijke optie, maar na veel dynamische jaren in het buitenland gaf dit niet de voldoening en nieuwe dynamiek die ik zocht.”

Henry hervat: “De aanloop naar de overname werd geweldig ondersteund door Gerrit en Carola Bouwhuis, de eigenaren van Pirtek Amsterdam Noord en West en door Bülent Sel, de Financial Director van Pirtek Benelux.
Tijdens de eerste weken zal de focus liggen om het bedrijf en zijn klanten beter te leren kennen maar met het zittende en zeer kundig service team (Marcel, Jan, Richard, Patrick en Tony) gaat dit absoluut lukken. Vanaf dag 1 ligt de focus op SERVICE in de breedste zin van het woord en op de KWALITEIT. Hierin staat de klant centraal en zal de aandacht er naar uitgaan hoe we de toch al uitstekende Pirtek Service nog verder kunnen verbeteren en optimaliseren voor onze klanten.
Ik heb er geweldig veel zin in en hoop dat 2018 niet alleen voor ons maar voor eenieder een fantastisch jaar gaat worden.”

×