Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe formule FitnessCabin Studio zoekt ondernemers

In de FitnessCabin voer je de Mochion fitnessoefeningen liggend op je rug, knieën, zij of buik uit. Doordat je vrijwel alles liggend uitvoert, ontstaat er weinig belasting op de gewrichten. Sporten in de FitnessCabin is volledig veilig en verantwoord.
Mochion training in de infrarood FitnessCabin

De Mochion (spreek uit als Motion)  is een super effectieve training omdat je traint met een hoge spierspanning en warme spieren. Door de infrarood in de FitnessCabin zijn spieren, pezen en gewrichten direct warm en flexibel, een warming-up is niet nodig. De training in combinatie met de infrarood stimuleert de bloedsomloop en verbetert de afvoer van afvalstoffen. Spieren verzuren niet en verbeteren snel in kracht. De FitnessCabin is ideaal voor bijvoorbeeld: mensen met gewrichtsproblemen, reumatische aandoeningen, mensen met blessures of indicaties en ouderen. Infrarood training versnelt het afslank proces: vetcellen slinken snel en de verbranding is een keer zo hoog vergeleken met reguliere fitness. Daarom wordt de FitnessCabin ook wel afslankcabine genoemd.

Wat maakt de FitnessCabin zo speciaal?

Juist in deze tijden van Corona is dit het nieuwe sporten! Individueel sporten in je eigen FitnessCabin die is af te sluiten middels voorzetkap en dus Corona-proof is. Je hebt een compleet fitnesscircuit op 2 m2 en hoeft dus niet van toestel naar toestel. Daarbij is het een kleinschalige training van max. 3 personen, dus je biedt persoonlijke begeleiding. Met deze cabine spring je in op wat mensen willen: aan gezondheid, gewicht en immuunsysteem werken en veilig sporten zonder besmettingsgevaar.

Wat er wordt gevraagd van de ondernemer
  • Enthousiasme en klantgerichtheid
  • Je kent je klanten bij naam, weet wat er speelt en waar zij/hij aan wil werken
  • Maatwerk trajecten maken
  • Je neemt excuses en onzekerheden weg en geeft je klant het juiste advies
  • Leergierig
  • Kennis op het gebied van voeding
  • Sportiviteit; je bent zelf het voorbeeld van een gezond en vitaal persoon
Geen hoge maandelijkse kosten

Om je eigen FitnessCabin Studio te openen, heb je geen groot eigen vermogen nodig. Daarnaast wordt er ook geen entree fee gevraagd en betaal je geen maandelijkse franchise fee. Als ondernemer betaal je een vast bedrag per maand voor o.a. de naam, website, trainingsprogramma en het onderhoudscontract. De FitnessCabins zijn dus jouw eigendom.

Je eigen FitnessCabin Studio?

Heb je een ondernemersgeest en wil jij je onderscheiden in de Fitnessbranche? Zou je graag mensen willen helpen naar een gezonder en vitaler leven? Wil je volledig als zelfstandig ondernemer werken zonder franchisecontract? Dan is dit je kans om met een relatief lage investering je eigen FitnessCabin Studio te openen!

[box]Klik hier voor meer informatie over FitnessCabin Studio![/box]
×