Nieuwe franchisenemer voor Pirtek Eindhoven

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Het eigendom van Pirtek Eindhoven is per 1 september overgegaan van Sytse van der Bij naar Theo van Eert. Van der Bij verlaat echter de Pirtek formule niet. Na het succesvol maken van Pirtek Eindhoven, gaat hij zich nu op de groei van het Pirtek center in Utrecht concentreren.

Theo van Eert neemt het Pirtek center in Eindhoven over, die een erg stevige marktpositie heeft in de regio. Om de positie verder te laten groeien zal onder andere de werkplaats worden uitgebouwd, zodat machines van klanten ook inpandig bij Pirtek kunnen worden gereviseerd.

Van Eert heeft een groot zakelijk netwerk in de regio van Eindhoven. Hij woont al jaren met zijn familie in de buurt van het center in Best. Zijn focus zal liggen op het verbeteren van klantrelaties in deze regio.

Familie

De overstap vanuit zijn financiële achtergrond naar de wereld van hydrauliek dankt Theo aan zijn oudste zoon, René, die al 3 jaar als hydrauliekmonteur werkzaam is voor dit center. Dit maakte Theo steeds meer geïnteresseerd in de Pirtek formule.

De echtgenote van Theo, Lily, zal ook regelmatig op het center te zien zijn. Zij zal de rol van klantrelatiemedewerker op zich nemen, en daarmee wordt zij mede de stem en het gezicht van Pirtek Eindhoven.

Heb je ook interesse in de Pirtek franchiseformule? Neem direct contact op.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise