Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe vestiging Jumbo België

Nederlandse supermarktketen Jumbo heeft aangekondigd binnenkort zijn vierde en vijfde Belgische vestiging te openen. De derde vestiging wordt binnen drie weken in Deurne, een district van Antwerpen, geopend.

De nieuwe vestiging van Jumbo komt in het pand waar voorheen Carrefour Market gevestigd was en heeft naar verluidt zo’n 2000m² winkeloppervlakte. De opening was oorspronkelijk al in april gepland, maar dankzij het coronavirus heeft dit vertraging opgelopen. De opzet van de nieuw te openen vestiging zal vergelijkbaar zijn als eerder geopende winkels in Pelt, Rijkevorsel en Lanaken.

Later dit jaar wordt de vijfde vestiging van Jumbo ook geopend, wederom in Deurne. Deze vestiging komt vermoedelijk in het voormalige pand van Supermarkt Francken. Ondertussen zijn de deuren van deze supermarkt al gesloten en binnenkort zal begonnen worden met de verbouwing. Vooraf werd gehoopt in 2020 vijftien vestigingen te kunnen openen, maar dankzij het coronavirus gaat dit niet meer lukken. ‘’We werken momenteel toe naar tien winkels in 2020. Dit is minder dan voorzien, het coronavirus heeft voor een vertraging gezorgd in de oplevering van vestigingspunten.’’ Aldus Peter Isaac, algemeen directeur Jumbo België.

Concurrentie

In Deurne is er voor Jumbo al wel een hoop concurrentie gevestigd, zo bevinden zich in het district een Delhaize, Colruyt, Aldi, Carrefour, Lidl en Match. Ook heeft Albert Heijn hier onlangs haar grootste vestiging van België geopend.

×