Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Noor de Bruijn verruilt Etos voor Vitaminstore

Noor de Bruijn gaat per 1 september a.s. aan de slag bij Vitaminstore. Ze gaat daar de functie van ceo bekleden en zal samen met Koert Otten en Alain Vermeulen de directie vormen. De Bruijn is op dit moment commercieel directeur bij franchiseformule Etos.

De Bruijn heeft als commercieel directeur bij Etos een belangrijke bijdrage geleverd aan de digitale transformatie. Voordat ze bij de drogisterijformule aan de slag ging, werkte ze ook nog bij onder andere The Boston Consulting Group, Nike, MS Mode en Vente-exclusive (Veepee).

“We zijn erg verheugd dat Noor ons komt versterken. Met haar ervaring in omnichannel retail, datagedreven personalisatie en haar persoonlijke drive in innovatie, zal zij Vitaminstore ondersteunen in haar ambitieuze groei en innovatie doelstellingen. Bovendien zal zij met haar warme en verbindende kwaliteiten de organisatie verder versterken”, aldus Koert Otten.

Sinds begin van dit jaar heeft de Amsterdamse Nobel Capital een meerderheidsbelang genomen in de formule. De komst van De Bruijn is onderdeel van de nieuwe strategie om verdere groei te versnellen.

×