Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Overname Pirtek Den Bosch B.V.

Per 1 januari 2020 is Pirtek Den Bosch overgenomen door Jos Smeets. Jos Smeets is een bekende binnen de Pirtek formule, hij is sinds 2002 eigenaar van Pirtek Weert. Etiënne Monteny neemt na 21 jaar, waarvan 6 jaar als eigenaar van Pirtek Den Bosch B.V., afscheid van de Pirtek formule.

Ervaring

“Jos Smeets is sinds 2002 de eigenaar van Pirtek Weert B.V. en zocht al enige tijd naar de mogelijkheid om een tweede vestiging over te nemen. Hij wil zijn 17 jaar ervaring gebruiken om beide vestigingen te versterken en door te laten groeien. Jos ziet vooral kansen op het gebied van automatisering en communicatie om de dienstverlening van Pirtek te optimaliseren”, vertelt een woordvoerder tegenover De Nationale Franchise Gids.

“Jos kent alle facetten van het Pirtek ondernemerschap. Die mix van kennis en ervaring maakt het hem mogelijk om steeds weer combinaties te leggen en te innoveren.”

Innovatie

Recent is samen met Pirtek Benelux B.V. in het center van Pirtek Weert B.V. een zogenaamde SPOC (Single Point Of Communication) opgezet. “Dit om aan de wens van een klant met grote volumes tegemoet te komen. Deze pilot mag inmiddels als succesvol worden beschouwd. Dit geeft aan dat communicatie en het afstemmen van de workflow met de klanten steeds belangrijker wordt.”

Team Pirtek Den Bosch

Het personeel van Pirtek Den Bosch B.V. is volledig overgenomen en zal op termijn worden uitgebreid. Het team bestaat uit 4 mobiele servicemonteurs, een Center Manager en een CRM-medewerkster. De administratie zal centraal plaatsvinden vanuit het center van Pirtek Weert B.V. De activiteiten blijven plaatsvinden vanuit het center aan de Siloweg 5 in Den Bosch.

Vanuit het hoofdkantoor Pirtek Benelux B.V. wordt enthousiast gereageerd op de komst van de bekende ‘nieuwe’ ondernemer, die veel ervaring en kennis meebrengt.

×