Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Pets Place Hulst krijgt trimsalon en nieuwe stijl

De Pets Place vestiging in Hulst is na een intensieve verbouwing weer geopend in de nieuwe Pets Place stijl. Er is meer vloerruimte en een uitgebreider assortiment dat zich ook richt op natuurlijke voeding en een trimsalon voor honden.

De verbouwing van de dierenwinkel is onderdeel van de landelijke uitrol van Pets Place nieuwe stijl. Dit houdt in dat de bestaande winkels worden vergroot. Ook zullen er naast dierenbenodigdheden aanvullende diensten worden aangeboden. “We hebben ervoor gekozen om de tuinkas te slopen en het magazijn bij de winkel te betrekken. Hierdoor hebben we bijna tweehonderd vierkante meter winkelvloer er bij gekregen. Door die extra oppervlakte hebben we nu meer ruimte voor een uitgebreid honden- en kattenassortiment. Dat zijn de populairste productgroepen in deze regio. De winkel is nu ruimtelijker en overzichtelijker opgezet. Wat extra bewegingsvrijheid is helemaal in deze tijden prettig,” aldus bedrijfsleider Paul d’Haens.

Ook is het assortiment natuurlijke dierenvoeding flink uitgebreid. “We merken aan het aantal vragen in de winkel dat mensen niet alleen kritischer worden op wat ze zelf binnenkrijgen, maar ook op het voer voor hun huisdier. Wij breiden daarom het assortiment uit, waardoor baasjes meer keuze hebben in natuurlijke honden- en kattenvoeding en biologische producten.”

×