Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Pets Place neemt de winkels van Haspels over

Franchiseformule Pets Place neemt de winkels van dierspecialist Haspels over. Daarnaast wil de dierenspeciaalzaak in de toekomst ook een honden- en kattenhotel toevoegen aan zijn winkels. Dat meldt RetailTrends.

Overname

Pets Place neemt in Midden-Nederland vijf winkels over van Haspels. Met de overname komt Pets Place uit op 180 winkels. De dierenwinkels zijn gevestigd in Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein en Houten. De winkels in Utrecht gaan vanaf 3 februari verder onder de naam Pets Place. De winkel in Houten op 17 februari, de winkel in Nieuwegein per 2 maart en de winkel in IJsselstein op 16 maart.

Dankzij een sterke online groei, de samenwerking met bol.com en de lancering van verschillende diensten voor huisdieren, boekte Pets Place vorig jaar een recordomzet.

Honden- en kattenhotel

Bij Pets Place kunnen baasjes terecht voor dierbenodigdheden, advies en in steeds meer winkels ook voor inentingen, knip- en wasbeurten en workshops. Na de trimsalon en de dierenarts wil Pets Place in de toekomst ook een honden- en kattenhotel toevoegen aan zijn winkels. Ook speelt de dierenspeciaalzaak met het idee van een ‘doggy daycare’.

“We vergroten het aantal redenen om naar de winkel te gaan. Klanten komen er niet alleen voor hun spullen, maar ook voor de trimmer en de dierenarts. En in de toekomst wellicht om hun hond of kat tijdelijk op te laten vangen. Als de dierenarts en trimsalon volledig zijn uitgerold, zou een dierenhotel of doggy daycare een goede toevoeging zijn”, laat CEO Ard Malenstein weten in een interview met RetailTrends.

×