Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Pets Place Valkenswaard heropent in nieuwe stijl

Pets Place Valkenswaard heropening 2021
Dierenspeciaalzaak Pets Place heropende na een intensieve verbouwing op 28 april jl. de deuren van zijn XL winkel in Valkenswaard. De vernieuwde winkel is ruim ingedeeld en heeft een uitgebreid assortiment en winkeloppervlak gekregen. Ook is er een aparte was- en trimsalon voor honden, de ‘Dogwash’.

De verbouwing in Valkenswaard is onderdeel van de landelijke uitrol van de nieuwe stijl van Pets Place. Naast het leveren van dierbenodigdheden, biedt de formule ook andere diensten. Hierbij kan men zich laten adviseren door experts. “Ons team bestaat uit twaalf mannen en vrouwen met uiteenlopende specialismen van vis tot knaagdier. Zo hebben we alle kennis in huis”, aldus Stefan Hol, clusterleider van Pets Place in Weert, Budel en Valkenswaard.

Trimsalon

Door de verbouwing kunnen mensen voortaan terecht in de nieuwe Dogwash en trimsalon. “We zijn alleen nog druk op zoek naar een hondentrimmer”, aldus Hol. Trimmers kunnen zich via de website van Pets Place aanmelden. Naast dierenspeciaalzaak is in de winkel in Valkenswaard ook een Boerenbond gevestigd. Hier kunnen mensen onder meer terecht voor tuingereedschap, bemesting en planten.

De winkel, die zich bevindt aan de Van Linschotenstraat 16, beslaat een oppervlakte van 1.400 vierkante meter en is deze maand volledig gerenoveerd. “Al bij aankomst valt op dat onze gevel totaal vernieuwd is en dat de ingang naar de achterkant is verplaatst. Maar ook de binnenkant is nu overzichtelijker en ruimtelijker opgezet door een uitbouw van 200 vierkante meter. Helemaal in deze tijd is wat extra bewegingsvrijheid in de winkel fijn”, aldus Hol. Naast de extra bewegingsvrijheid in de winkel biedt de ruime parkeerplaats ook meer parkeergelegenheid.

Knaagdierenhuis

Omdat er door de verbouwing meer ruimte ontstond, is het assortiment ‘waterplanten’ en de aquariumwand uitgebreid. Er is ook gekozen voor een groter knaagdierhuis waar veel rekening wordt gehouden met de natuurlijke behoeftes van de dieren. Ook is het assortiment ‘natuurlijke dierenvoeding’ flink uitgebreid. “We merken dat mensen niet alleen kritischer worden op wat ze zelf binnenkrijgen, maar ook op het voer voor hun huisdier. Wij bieden daarom voortaan meer keuze in natuurlijke honden- en kattenvoeding en biologische producten”, aldus Hol.

De heropening van de dierenspeciaalzaak wordt op een later moment op feestelijke wijze gevierd. “We zouden de opening heel graag groots vieren, maar om de veiligheid te kunnen waarborgen hebben we besloten het klein te houden. Zodra het weer veilig is, zijn we van plan alsnog een feestje te vieren met leuke festiviteiten voor baasjes en hun dier”, aldus Stefan Hol.

×