Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

PIRTEK breidt uit naar Canada

PIRTEK breidt uit naar Canada. De franchiseformule is een wereldwijde dienstverlener voor het on-site vervangen van hydraulische en industriële slangen en aanverwante producten.  PIRTEK heeft goede verwachtingen omdat er een grote hydrauliekslangindustrie is en er nog geen sterk franchisemerk aanwezig is om service in hydrauliek te verlenen.

PIRTEK concentreert zich in eerste instantie op ten minste één nieuwe vestiging in elke provincie van Canada om van daaruit verder uit te breiden. Momenteel is PIRTEK actief in 23 landen met meer dan 430 vestigingen over de hele wereld.  In de Benelux is Pirtek actief met 22 vestigingen. Ondanks de pandemie is het bedrijf de afgelopen jaren blijven groeien, zowel in omzet als in vestigingen en servicebussen.

“PIRTEK heeft zich al uitgebreid naar 23 landen. vertakkingen naar geheel nieuwe gebieden zijn voor ons al uitgestippeld terrein. Canada heeft een gezonde behoefte aan reparatie van hydraulische en industriële slangen. Onze nieuwe Canadese franchisenemers zullen helpen om het merk PIRTEK in het land op te bouwen. Zij krijgen uitgebreide training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat ook zij uitgroeien tot geweldige ambassadeurs waardoor er meer franchisenemers in het hele land die zullen volgen. Dit is een geweldige kans waarbij de sky de limit is voor verreikende gebieden en inkomsten”, aldus Kim Gubera, CEO van PIRTEK USA.

PIRTEK zegt er trots op te zijn dat het snel en efficiënt aan de behoeften van klanten kan voldoen. De formule is ook trots op de grote verscheidenheid aan unieke producten en onderdelen waarmee zij dienstverleners operationeel houden. De snelle interventietijd is mede te danken aan de 24/7 onsite service die PIRTEK biedt aan bedrijven in alle marksectoren. Hierdoor kunnen klanten vaak snel weer aan de slag en de uitvaltijd van apparatuur tot een minimum wordt beperkt.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over PIRTEK![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×