Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Pirtek wagenpark in de Benelux uitgegroeid tot 100 servicewagens

Op feestelijke wijze werd deze week de 100e hydrauliekservicewagen van Pirtek in de Benelux afgeleverd en operationeel ingezet. Dit betrof een Mercedes Sprinter die werd opgeleverd aan Pirtek Groningen. Trotse eigenaar/directeur Henry Greuter nam de sleutel in ontvangst.

Pirtek toont met deze omvang van het wagenpark aan de marktleider te zijn in de Benelux in het met spoed op locatie vervangen van defecte hydrauliekslangen. Overigens ook in Europa waar ruim 800 servicemonteurs dagelijks onderweg zijn om de stilstand van klanten als gevolg van storingen te minimaliseren.

Binnen één uur

Pirtek hanteert de claim ‘binnen 1 uur op locatie’ en heeft zich tot doel gesteld ondanks de groeiende vraag dit te blijven waar maken. Met het groeiende aantal servicewagens kan de voorrij-garantie blijvend worden afgegeven. Hoewel er 22 centers als uitvalsbasis in de Benelux op de kaart te zien zijn, is het aantal stationeringslocaties in de praktijk veel hoger. Iedere servicewagen is continue onderweg en daarom kan een serviceoproep theoretisch vanaf 100 locaties worden gehonoreerd. Er is altijd een Pirtek-servicewagen in de buurt!

Harald Overwater, Algemeen directeur Pirtek Benelux:

“De kracht van Pirtek zit met name in het feit dat wij een franchiseformule zijn. Hiermee verlenen we enerzijds als formule een uniforme dienstverlening naar de markt en anderzijds zorgt het ondernemerschap van de Pirtek franchisenemers er voor dat die serviceverlening ook elke dag blijvend wordt waargemaakt door de samenwerking tussen franchisegever en franchisenemers. Wij blijven innoveren en groeien.”