Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Samen zorgen voor wat ons is toevertrouwd (adv.)

Schuldenproblematiek is van alle tijden. Het is nu eenmaal niet voor iedereen vanzelfsprekend en altijd even makkelijk om verantwoord om te gaan met geld. Dat er nog steeds een taboe op schulden en financiën heerst, maakt het alleen maar lastiger; eventuele financiële zorgen bespreek je niet zo makkelijk met je omgeving. Het is daarom fijn dat er ondernemingen zijn zoals BilancioBudget die iemands financiële problemen serieus nemen en kunnen helpen bij het herstel van de (financiële) balans.
Grip bieden op de financiën

BilancioBudget is een landelijke franchiseorganisatie voor onafhankelijke, financiële hulpverlening in de vorm van budgetbeheer en beschermingsbewind. Operationeel Manager Neil Kalma: “De financiën in de hand door het even uit handen te geven, zeggen wij altijd. Onze franchisenemers zorgen daarbij, in samenwerking met de cliënt, voor herstel van de balans tussen inkomsten en uitgaven. Elk traject is uniek. Dat maakt het werk leuk!”

Een grote organisatie achter je

BilancioBudget is opgericht door Erika Morren, bestuurslid van de BPBI, docent en coach in ondernemersvaardigheden en auteur van het boek ‘Schuldenvrij leven’. Als ondernemer investeerde zij direct vanaf de start in het vastleggen en digitaliseren van bedrijfsprocessen en adviesmethodieken, de (door)ontwikkeling van werkprocessen, software en marketing. Alles om in een later stadium andere (startende) ondernemers efficiency, tijdwinst, kostenbesparing en gemak te kunnen bieden.

“Kantongerechten, ketenpartners en verwijzers van cliënten zijn steeds kritischer op de grootte en continuïteitswaarborging van de organisatie. Door onder andere een eigen post-HBO opleiding en vervangende bewindvoerders waarborgen we als franchisegever de kwaliteit en vakbekwaamheid van onze dienstverlening. Als ‘eenpitter’ profiteer je daarvan. Dankzij de merkkracht van de Bilancio Groep (waar o.a. BilancioBudget en BilancioZorg onder vallen, red.) zul je eerder een cliënt toegewezen krijgen”, aldus Kalma.

Word jij franchisenemer bij BilancioBudget?

BilancioBudget is een total business concept: je kunt gebruikmaken van de vakinhoudelijke kennis, marketingexposure en bedrijfsprocessen van de franchiseformule. Als franchisenemer ben je desondanks zelfstandig en onderneem je voor eigen rekening en risico. Je moet dus zelf bouwen aan een netwerk en de verkoop van de dienstverlening. “Daarmee stelt BilancioBudget ondernemers in de gelegenheid om hun eigen bedrijf in budgetbeheer en beschermingsbewind succesvol en winstgevend te exploiteren.”

[box]Wil jij franchisenemer worden bij BilancioBudget? Klik dan hier.[/box]
×