Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Slagharen opent eerste franchisevestiging Dunkin’

Dunkin’ opent vanaf 9 juli de deuren van haar eerste franchisevestiging in Nederland. Na eerder vestigingen onder eigen beheer te openen door master-franchisenemer Nabil Besali, wordt in Attractie- & Vakantiepark Slagharen de eerste franchisevestiging geopend. Parques Reunidos, eigenaar van Slagharen, heeft al een samenwerking lopen met Dunkin’ met Movie Park Duitsland waar zij ook eigenaar van zijn.

“De samenwerking met Slagharen is van beide kanten een logisch gevolg, nadat er al een eerste Dunkin’ was geopend in Movie Park Duitsland. De stap om deze eerste franchisevestiging op te starten met een bestaande franchisepartner van Dunkin’ International maakt deze voorlopig eerste franchisevestiging een mooi vervolg op de expansieplannen in Nederland”, aldus Besali.

Dunkin’ heeft in Nederland op dit moment 35 vestigingen in eigen beheer. De franchiseformule werkt ook samen met onder andere Jumbo en New York Pizza. Ook heeft de donutformule diverse tests bij restaurants langs de snelweg en in pop-up locaties bij Van der Valk Hotels.

×