Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Supermarktondernemer Geert Benders en Jumbo ontwikkelen nieuw winkelconcept

Supermarktondernemer Geert Benders heeft samen met Jumbo ideeën om een heel nieuw winkelconcept te ontwikkelen in het winkelcentrum van Blerick. Allebei de partijen hebben afzonderlijk van elkaar al nieuwe winkelformules geïntroduceerd, die elementen van de supermarkt, versmarkt en horeca combineren.

Door hun kennis en ervaring te bundelen willen Beej Benders en Jumbo, met deze nieuwe winkel nog beter inspelen op de veranderende klantbehoeften. De winkel zal een combinatie van een supermarkt en een gemakswinkel worden, waar de klant verse, gezonde en betaalbare producten terplekke kan consumeren of meenemen naar huis.

Overstap

Benders maakt een overstap van Plus naar Jumbo en wordt uiteindelijk verantwoordelijk voor de exploitatie van de nieuwe winkel. De twee Plus vestigingen die Benders bezit in Venlo en Blerick zullen midden 2019 omgebouwd worden naar Jumbo vestigingen.

“Ik heb in de afgelopen 30 jaar met veel plezier bij Plus gewerkt en veel ruimte gekregen om mijn ideeën te realiseren. Tegelijkertijd leg ik voor mezelf de lat graag steeds een stukje hoger. Zo was ik al een tijd bezig met het integreren van horeca-elementen in beej Benders. Jumbo heeft met zulke concepten al veel stappen gezet door de introductie van nieuwe, eigentijdse winkelformules, zoals Jumbo Foodmarkt en Jumbo City en de overname van La Place. Ook hier staan versbereide maaltijden centraal. Met de kennis en kunde van Jumbo kan ik het versconcept verder optimaliseren om nog beter te voorzien in de klantbehoeften. Ik vind het grote assortiment, de prettige sfeer en beleving in deze winkels goed passen bij de veranderende behoeften van onze klanten. Andersom kan Jumbo leren van de door bij beej Benders opgedane kennis en ervaring. Ik kijk er dan ook naar uit samen te gaan werken met Jumbo”, aldus Benders.

×