Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

The Read Shop in zee met kookboekenexpert Mevrouw Hamersma

The Read Shop heeft onlangs met kookautoriteit Mevrouw Hamersma een concept gelanceerd waarbij er een kookboekenassortiment in elke winkel staat met elke maand een actuele top 5. De kookboeken zijn geselecteerd door Mevrouw Hamersma, zij is dé kookboekenexpert met een eigen kookboekenwinkel annex kookstudio in Amsterdam. Als kookboekautoriteit is zij regelmatig te horen op de radio en te zien op TV. Daarbij heeft ze een eigen wekelijkse kookrubriek in Het Parool met haar man Harold Hamersma, de bekendste wijnjournalist van het land. De kookboeken worden op de kwaliteit van de receptuur en de originaliteit van het onderwerp beoordeeld.

’Met dit concept laten we zien dat winkels onmisbaar zijn binnen het retail landschap, zolang je maar op een innovatieve manier blijft inspireren’’, aldus marketingmanager Janet Schouten van The Read Shop. 

Lekker en gezond eten en koken spelen een steeds belangrijkere rol binnen de Nederlandse samenleving. Kranten en tijdschriften besteden er uitgebreid aandacht aan. Televisieprogramma’s over eten en drinken zijn razend populair. En wat te denken van de explosieve groei de afgelopen jaren van maaltijdbezorgdiensten. Liefhebbers van koken en eten zijn steeds meer toe aan de volgende stap en kopen of geven regelmatig een kookboek om weer iets verrassends op tafel te krijgen.

“Met Mevrouw Hamersma Kookboekwinkel presenteert The Read Shop een onderscheidend concept ten opzichte van de andere (boeken)retailers en biedt bovendien een presentatie aan die voor de pure players op het web niet mogelijk is.” Het persoonlijke advies en de beleving die je in de winkel treft maken het tot een unieke ervaring.  Klik hier om de video te bekijken.

×