Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

úw topSlijter groeit met ruim 21%

úw topSlijter is een snelgroeiend samenwerkingsverband van zelfstandige slijters. De ondernemers hebben veel vrijheid om de voordelen van de formule zo goed mogelijk te benutten.

‘Onze ondernemers zijn stuk voor stuk echte liefhebbers die veel plezier in hun vak hebben’ aldus bestuursvoorzitter Leon van Wingerden. ‘úw topSlijter is een “soft franchiseformule”: de contributie is laag, er zijn weinig spelregels en wij ondersteunen en faciliteren onze ondernemers. Door gerichte jaarafspraken met de industrie te maken realiseren wij o.a. veel inkoopvoordelen die weer ten goede komen aan de ondernemers. Ik denk dat onze ondernemers de hoogste marge in de markt realiseren’.

úw topSlijter kan terugkijken op een erg succesvol afgelopen jaar, de gemiddelde omzet per winkel nam met maar liefst ruim 21% toe.  Van Wingerden: ‘Ons succes blijft niet onopgemerkt. Uit de markt is veel vraag naar de formule úw topSlijter. Er zijn op diverse plekken in het land nog mogelijkheden om een úw topSlijter-winkel te beginnen. Vandaar hebben wij ons aangesloten bij dit platform. Dit jaar staan alweer meerdere openingen gepland’.

Bestaande slijters die voor de formule úw topSlijter gaan kiezen kunnen er voor kiezen hun eigen naam te behouden en aan te vullen met ‘úw topSlijter’. Zo kan de slijter zijn lokale karakter behouden en toch laten zien dat hij voor kwaliteit staat. De mix van een sterk ondernemersverband en lokale betrokkenheid zorgen voor een unieke winkelformule.

Ondernemer worden bij úw topSlijter iets voor jou?

Met 75 vestigingen heeft úw topSlijter veel ervaring in het begeleiden van ondernemers die hun eigen winkel willen starten. Ben je enthousiast geworden over úw topSlijter en wil je meer informatie over de mogelijkheden, of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier dan vrijblijvend in.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over úw topSlijter![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×