Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Vacature: Formulemanager Vital4Skool

Ben jij bekend in de wereld van (school)catering en een echt commercieel talent? Weet jij alles van healthy foodtrends en wil je werken in een omgeving met een groot maatschappelijk doel, gericht op de jongere doelgroep, in een team van gedreven foodprofessionals? Dan hebben wij een hele toffe en uitdagende functie voor jou beschikbaar!

 

Formulemanager Vital4Skool

Een commerciële foodie met kijk op gezond ondernemen

Nieuw-Vennep, 40 uur

 

Wat ga je doen?
Als ‘commerciële foodie’ ben jij verantwoordelijk voor de groei van het aantal onderwijslocaties die werken met de catering van onze formule Vital4Skool. Met jouw commerciële vaardigheden en kennis van gezonde voeding zorg je voor gerichte marktbewerking en het benaderen en opvolgen van leads. Je werkt zelfstandig voorstellen uit binnen de formulekaders en zorgt voor succesvolle afronding om de gewenste groei te bewerkstelligen.

Naast de verantwoordelijkheid voor groei wordt van jou verwacht dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schoolcatering, healthy foodtrends en wat actueel speelt onder de doelgroep. Natuurlijk weet je deze kennis ook om te zetten in innovatie binnen de formule. Met de huidige franchiseondernemers werk je aan gezonde bedrijfsresultaten, daarvoor heb je een uitgebreide set aan gereedschap vanuit het hoofdkantoor en je collega’s.  Samen met het team stel je bovendien per seizoen een vers, lekker en gezond assortiment samen voor in de schoolkantines en zorg je dat deze is afgestemd op de doelgroep: scholieren, studenten en medewerkers van de onderwijsinstellingen.

Wie ben jij?
Voor de functie van formulemanager zoeken wij iemand die vol enthousiasme onze formule kan uitdragen. Je dient te beschikken over de volgende kenmerken:

 • Affiniteit met vitaliteit en kennis van gezonde voeding is een absolute must; je bent een echte foodie!
 • Je hebt 2-5 jaar ervaring binnen de foodsector en bij voorkeur in de schoolcatering.
 • Je bent in staat zelfstandig resultaten te boeken, zonder voorbij te gaan aan het teambelang.
 • Je bent in staat ondernemers te coachen en te overtuigen van onze bedrijfsmissie.
 • Je kunt je gemakkelijk aanpassen aan jouw gesprekspartner.
 • Je hebt een klantgerichte instelling en gaat daadkrachtig te werk.

Wie zijn wij?
FHC Formulebeheer is een franchiseorganisatie met drie merken in haar portfolio. Dit zijn twee cafetariaformules en een formule voor gezonde schoolcatering waarmee wij in 2019 zijn uitgeroepen tot winnaar van de NFV Franchise Trofee. Het ontwikkelen en het beheren van deze formules gebeurt bij FHC Formulebeheer op een bijzondere manier. Namelijk in nauwe samenwerking met enthousiaste ondernemers, sterke A-merken en horecatotaalgrossiers. Het gezamenlijk streven naar succesvol ondernemerschap is wat de partijen bindt. FHC Formulebeheer bestaat uit een hoofdkantoor met 20 medewerkers en 131 franchiselocaties.

Wat bieden wij?
Wij bieden een dynamische werkplek. Met de verschillende merken die we voeren kunnen we met recht zeggen dat geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden we:

 • Voldoende mogelijkheden om mee te denken over de formule en organisatie.
 • De mogelijkheid tot het opbouwen van een netwerk binnen de foodbranche.
 • Aandacht voor de vitaliteit van de medewerkers. Zo staat er iedere dag een verse lunch klaar met een saladebuffet en is er de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van de sportschool.
 • Een organisatie met korte lijnen waar loyaliteit, saamhorigheid en respect belangrijke waarden zijn.
 • Een team van specialisten in verschillende takken binnen de foodbranche.
 • Regelmatig een vrijdagmiddagborrel en bedrijfsuitjes.

Je ontvangt een passende beloning voor de functie afhankelijk van leeftijd en ervaring. Voor de uitvoering van jouw functie ontvang je een smartphone en een auto. Heb je interesse in deze vacature of heb je vragen? Neem dan contact op met Chantal van der Meer via 0252- 620 620 of mail je motivatie en CV naar cvandermeer@fhc-formulebeheer.nl.

×