Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Wat gebeurt er allemaal aan de keukentafel?

Iedere Nederlander heeft een keukentafel in huis staan. In vele huishoudens gebeurt hier meer dan alleen eten. Zelf mag ik graag koken en de gasten verwennen met allerlei verschillende gerechten. Echter gebeurt er nog veel meer aan de keukentafel: er worden spelletjes gedaan, er wordt gekletst, er wordt huiswerk gemaakt én -als je zelfstandig ondernemer bent- vinden de afspraken met het administratiekantoor hier plaats. Franchiseformule Gere-geld is een online boekhoudpakket voor de zelfstandig ondernemer dat tevens beschikt over administratiekantoren en een platform met veel kennis voor zzp’ers.

“Het is onze missie om bij te dragen aan het levensgeluk van de zelfstandig ondernemer door hem/haar financieel succesvoller te maken. Een boekhoudpakket zonder advies aan de keukentafel heeft weinig waarde.” aldus Machiel Keet van Gere-geld.

Een administratiekantoor starten moeilijk?

“Voordat je van start gaat krijg je als franchisenemer drie dagen training: een praktische dag, een strategische dag en een dag voor marketing en sales. Na de start, kan er gebruik worden gemaakt van het netwerk van Gere-geld. Je begint alleen, maar je staat niet alleen! Er staat in één klap een heel netwerk achter je. De franchisenemer krijgt op alle punten begeleiding en kunt alle soorten financiële en fiscale diensten bieden. Wil je zelf bijvoorbeeld geen loonadministratie doen? Dan kun je dit wel aan je klant bieden, maar door een collega uit laten voeren. Je krijgt je eigen regio met 25.000-30.000 ondernemingen, waarvan er ongeveer 20.000 tot 25.000 tot jouw doelgroep behoren.”

Franchiseformule Gere-geld richt zich op de zzp’er en de bakker en de slager om de hoek; ondernemingen met maximaal vijf personeelsleden. De franchisenemer richt zich op het bijhouden van de administraties, de adviesgesprekken en de werving van klanten. Wij doen de rest.” aldus Machiel Keet van Gere-geld.

“Wij hebben de automatisering van de administratie zelf in handen. Hierdoor heeft de franchisenemer tijd om bij de betreffende ondernemer aan de keukentafel te zitten en deze te voorzien van financieel advies. Het leuke is dat alle zzp’ers verschillend zijn, net zoals gerechten; die zijn er ook in alle soorten en maten. Jij gaat jouw eigen keukentafel vullen met allemaal zzp-gerechten en vervolgens het advies als kers op de taart naar de zzp’er brengen.”

Waarom juist de 50+ er goed is.

In veel beroepen worden 50-plus medewerkers als ”te oud” gezien. Bij financiën draait het allemaal om vertrouwen en betrouwbaarheid. Laat de factor leeftijd nu extra bijdragen aan het vertrouwen dat iemand uitstraalt.

 

Heb je interesse om je eigen administratiekantoor te starten? Klik dan hier voor meer informatie!

×