Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Werkbeleving medewerkers Home Instead Thuisservice scoort 8.4

Uit het jaarlijkse onderzoek onder medewerkers van Home Instead Thuisservice van het feedbackonderzoeksbureau Starred zijn uitstekende cijfers naar voren gekomen. De medewerkers waarderen de werkbeleving met een 8.4 en 94% van hen beveelt Home Instead Thuisservice aan bij vrienden en bekenden. Medewerkers voelen zich gewaardeerd door zowel de organisatie, de klanten en de mantelzorgers. Daarnaast halen de medewerkers voldoening uit het werk omdat zij het gevoel hebben dat het werk een grote impact heeft op de senioren.

Wederzijdse betrokkenheid

Medewerkers herkennen zichzelf in de kernwaarden en organisatievisie, die goed aansluiten bij hun eigen intrinsieke drijfveren. Medewerkers zien Home Instead Thuisservice als een betrouwbare organisatie die hen motiveert om senioren elke dag met betrokkenheid en vanuit het hart te ondersteunen. “Medewerkers vinden voldoening in hun werk. En ervaren daarbij de tijd en de ruimte om met alle aandacht de persoonsgerichte begeleiding en verzorging aan senioren thuis te bieden. Dit doen zij met grote persoonlijke betrokkenheid bij de dienstverlening aan klanten en bij de missie van Home Instead. Daar word ik ontzettend blij van, omdat betrokken medewerkers absoluut de succesfactor zijn voor professionele en persoonlijke dienstverlening,” Otto Mak, Directeur Home Instead Nederland.

92% van de medewerkers geeft aan zichzelf te kunnen zijn in een werkomgeving die 90% van de medewerkers als prettig ervaart. De medewerkers waarderen het dat de werkgever zo betrokken is met hen. “De aandacht voor mij als medewerker is zeer betrokken en belangstellend. Geen vraag is te gek. Je kunt altijd bellen of appen. Ze zijn dag en nacht te bereiken,” aldus een medewerker die deelnam aan het onderzoek.

Home Instead Thuisservice

Home Instead Thuisservice is een erkende aanbieder van niet-medische thuiszorg voor ouderen met dementie.
De franchiseformule is onderdeel van Home Instead, ’s werelds grootste aanbieder van dienstenverleningen in ouderenzorg en actief lid van The World Dementia Council. Daarnaast is de formule ook een samenwerkingspartner van Alzheimer Nederland sinds september 2021. Naast PGB-zorg biedt de organisatie ook gecontracteerde zorg via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en de Wet Langdurige Zorg. Home Instead Thuisservice is een snelgroeiende organisatie met kantoren in 44 regio’s en 2.600 CAREgivers. Maandelijks wordt er ruim 130.000 uur aan dienstverlening verzorgt aan 5.700 ouderen.

Ontvang gratis meer informatie over Home Instead Thuisservice

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Home Instead Thuisservice

×