Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

World Options legt focus op B2B en E-commerce

Deze week is de halfjaarlijkse bijeenkomst gehouden van franchisenemers en de franchisegever van World Options. World Options biedt kleine en middelgrote bedrijven een online portaal voor hun transport, pakketten, expres, pallets en vracht vervoer. Het bespaart de klant niet alleen tijd en geld maar geeft ondernemers ook de tijd om zich te focussen op hun bedrijf.
Sterke groei B2B en E-commerce

“De backbone van onze formule is het shipping portaal. Een systeem waarop niet alleen onze franchisenemers maar ook klanten kunnen inloggen en zo de meest aantrekkelijke vervoerder kunnen selecteren afhankelijk van bijvoorbeeld prijs, snelheid en uitstoot. We hebben net de 3e generatie van dit portaal gelanceerd en dat in detail met onze ondernemers besproken.” aldus Dirk Kruisinga, franchisegever van World Options. Kruisinga is erg enthousiast over de ontwikkelingen bij World Options. Afgesproken is dat de primaire focus de komende jaren gelegd wordt op het B2B segment in combinatie met E-commerce. “We zien hier een hele sterke groei in, wij verwerken steeds meer bestellingen die geheel door de klant zelf worden uitgevoerd. In het begin helpen wij de klant om deze vertrouwd te maken met het systeem waarna deze geheel zelfstandig opdrachten kan plaatsen verwerken en kan volgen. Het succes hiervan is reden voor ons om extra investeringen te doen in de ontwikkelingen van het portaal en de integratie hiervan met de vervoerders.”

De groei van de formule

De formule groeit al sinds jaren gestaag en beschikt nu over een landelijke dekking in zowel Nederland als België. “Hierdoor creëren we met zijn allen meer schaalvoordelen en kunnen we gemakkelijker geld vrijmaken voor het doen van belangrijke investeringen.” World Options heeft nog verschillende gebieden beschikbaar voor nieuwe franchisenemers.

[box]Ook franchisenemer worden bij World Options? Klik hier voor meer informatie.[/box]
×