Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Chocolate Company

Chocolate Company Historie

Het verhaal van Chocolate Company (CHCO) begint in 2004 in Aken. Hier bedacht nl.  chefkok Toussaint Claessens de CHCO Hotchocspoon. Dit is een heerlijke brok chocolade aan een houten lepel, waarmee de lekkerste kop warme chocolademelk gemaakt kan worden! Inmiddels is de CHCO Hotchocspoton verkrijgbaar in meer dan 60 smaken, en heeft CHCO haar assortiment uitgebreid met de heerlijkste bonbons, Chocbars, chocfondues en nog veel meer. Met op dit moment 18 Chocolate Company Cafés, waarvan vier in eigen beheer en drie locaties in het buitenland, is Chocolate Company Café een bewezen en succesvol franchise-concept.

Het Chocolate Company Café

Het Chocolate Company Café combineert het bruisende horecaleven met de beleving van retail in de vorm van een chocoladewinkel. CHCO gasten kunnen in het Chocolate Company Café genieten van een heerlijke lunch, High Tea of High Choc, de beste koffies en hoge kwaliteit gebak, om zichzelf vervolgens in de chocoladewinkel te trakteren op heerlijke CHCO chocolade. De chocolade wordt geproduceerd in de eigen CHCO fabriek in Kerkrade. Door deze unieke combinatie krijgen gasten bij ieder bezoek de volledige CHCO ervaring.

Wat maakt Chocolate Company Café zo’n sterk concept?

• Het Chocolate Company Café is met de combinatie van horeca en retail het gehele jaar door succesvol, dankzij een sterk assortiment dat met de seizoenen meebeweegt;

• Met een moderne CHCO chocoladefabriek in Kerkrade loopt CHCO voorop op de huidige chocoladetrends;

• Dankzij onze hoogwaardige kwaliteit in producten en het werken met gecertificeerde cacaoleveranciers kan CHCO de kwaliteit van onze producten garanderen.

Samen staan we sterk!

CHCO biedt met de volgende onderdelen een sterke fundering voor de Chocolate Company Cafés om succesvol te zijn:

CHCO Trainingen: Met o.a. verplichte barista- en chocoladetrainingen zorgen wij voor een gemotiveerd en getalenteerd CHCO team.

CHCO Manuals: De operationele werkzaamheden van CHCO worden eenvoudig en uitgebreid uitgelegd in onze manuals.

Automatisering: Met een cloud-systeem voor kassa, personeelsplanning, marketing & communicatie is het verwerken en verkrijgen van informatie eenvoudig en snel te verrichten.

Marketing: CHCO biedt actieve online & offline marketingondersteuning in de vorm van campagnebeelden, social media planningen & content en (online) naamsbekendheid activiteiten.

Franchising bij Chocolate Company Café

Heb jij zin in een prachtig (chocolade-) avontuur? Neem dan contact met ons op!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Chocolate Company, Hilversum

Chocolate Company Café is voor haar vestiging in Hilversum op zoek naar een gepassioneerde franchisenemer. Met op dit moment 18 Chocolate Company Cafés, waarvan vier in eigen beheer en drie locaties in het buitenland, is ...

Food
Oppervlakte

120 m²

Adres

Groest 19, Noord-Holland

Bekijk vestiging
Bekijk vestiging

Ontvang gratis meer informatie over Chocolate Company

Meer informatie over franchisen bij

Chocolate Company

×