Stomerij Collectief franchise formule

franchisen bij Stomerij Collectief

Stomerij Collectief is een goed doordacht franchise concept. Het wasgoed wordt bij de klanten opgehaald en naar de stomerij gebracht. Hier wordt het gereinigd met reinigingsproducten, waarna het schone wasgoed weer terug wordt gebracht naar de klant.Van Stomerij Collectief hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Filta Environmental
Filta Environmental FiltaFry Plus filtert en reinigt frituur systemen met het unieke FiltaFry concept. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service waarmee de…
MatrasCleaner
MatrasCleaner Droge en biologische reiniging van matrassen op locatie bij cliënten in de zakelijke markt zoals hotels en bungalowparken alsook bij…


Stomerij Collectief franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Franchise
Startjaar: 2019
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Stomerij Collectief dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 12.500
Totale investering:
De totale investering in je eigen Stomerij Collectief. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 12.500
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Stomerij Collectief