Hulp Waar Nodig franchise formule

franchisen bij Hulp Waar Nodig

Als twee zussen zijn ze jarenlang mantelzorgers voor hun moeder geweest. Dit hebben zij met liefde gedaan! En ze konden het gelukkig samen doen. Maar toch miste ze af en toe praktische hulp. Er is genoeg hulp te vinden, maar niet echt toegepast op wat zij op dat moment nodig hadden. Vaak zit er een abonnement aan vast, is de hulp duur, is de hulp niet beschikbaar wanneer het hun uitkwam of zijn de werkzaamheden die de hulp mag doen zeer beperkt. Daarom zijn ze op 1 april 2016 begonnen met Hulp Waar Nodig. Dat was erg spannend en tegelijkertijd een geweldige uitdaging. Het concept was makkelijk, hulp bieden die nodig is. Dus was de naam ook makkelijk: Hulp Waar Nodig. Hun kernwaarden hadden ze ook zo bedacht: Flexibel, persoonlijk, klantgericht, betrokken, betrouwbaar, betaalbaar en klantvriendelijk.Van Hulp Waar Nodig hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Home Instead Thuisservice
Home Instead Thuisservice Home Instead Thuisservice maakt het mogelijk dat senioren zelfstandig kunnen blijven wonen en leven in hun vertrouwde thuisomgeving. Met als…
Right at Home Zorg & Thuisservice
Right at Home Zorg & Thuisservice Right at Home is een toonaangevende franchisegever op het gebied van zorg en ondersteuning thuis met meer dan 500 franchisenemers…


Hulp Waar Nodig franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Hulp Waar Nodig dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 10.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Hulp Waar Nodig. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 7.000
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Locatie omschrijving: n.t.b.
Verzorgingsgebied: +- 35.000 van de doelgroep 65+
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

Aantal vestigingen

2021:
1 eigen en 1 zelfstandig

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Hulp Waar Nodig