Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Right at Home Zorg & Thuisservice

Als franchise ondernemer op zoek naar Succes met Betekenis?

Op het gebied van zorg en -ondersteuning is Right at Home franchise een toonaangevende franchisegever met meer dan 500 franchisenemers verspreid over vijf continenten en in Nederland. Bent u op zoek naar een onderneming in de zorg? Bij Right at Home zijn we op zoek naar franchisenemers die succes nastreven maar ook van betekenis willen zijn.

Zorg en ondersteuning met kwaliteit

In de komende jaren neemt de omvang van de zorgsector verder toe als gevolg van vergrijzing en toenemende welvaart. Ouderen blijven vaker en langer thuis wonen en willen daar de zorg krijgen die nodig is. De Right at Home franchise formule biedt de hoge kwaliteit zorg en ondersteuning om dat mogelijk te maken. Ons businessmodel wijkt af van de reguliere thuiszorg en thuiszorgorganisaties. De cliënt staat centraal en de zorg wordt afgestemd op de persoonlijke wensen en specifieke behoeften. Wij willen de juiste mensen zijn die de juiste dingen doen om de juiste redenen en op de juiste wijze.

Wat kan Right at Home franchise u bieden?

De traditionele zorg is nog vaak taak gestuurd. Right at Home wil zorg en ondersteuning bieden die is gebaseerd op een persoonlijke relatie met een client. Doordat de zorgbehoefte van ouderen verschillend is, vraagt dat differentiatie in het aanbod. Hierdoor worden andere eisen aan een zorgaanbieder gesteld dan in het verleden. Een organisatie moet daarop ingericht zijn.

De Right at Home franchise formule  omvat alles om een zorgonderneming ‘up and running’ te krijgen. Als franchisenemer krijgt u een uitgebreide training en ondersteunen wij u bij alle aspecten van bedrijfsvoering zoals zorgverlening, acquisitie, compliance, marketing, werving en selectie en financiering.

Right at Home wil duurzame winstgevendheid bieden, juist voor de lange termijn. Daarom gaan we in ons businessmodel uit van een relatief groot verzorgingsgebied per franchisevestiging.

Bij ons krijgt u vanaf dag één optimale begeleiding. Zo kunt u vol vertrouwen starten in een branche die nieuw voor u is.

Wat voor kandidaat zoeken wij?

Als startende franchisenemer bij Right at Home hoeft u niet over zorgervaring te beschikken. Dit, doordat u wordt volledig ondersteunt door de franchisegever. Belangrijk is dat u begaan bent met  ouderen en een passie hebt voor ondernemerschap. Met onze trainingen leiden wij u op over de achtergronden, ontwikkelingen en werking van de zorgsector.

U dient binnen uw eigen woonplaats een goed netwerk te hebben en kansen zien voor een zorgorganisatie. Daarbij bent u niet bang om op mensen af te stappen en de inzet van zorg te verdedigen.

Het is ook belangrijk dat u bereid bent full-time aan de opbouw en uitbreiding van uw franchisevestiging te werken.

Bent u geïnteresseerd?

Heeft u interesse om als franchisenemer aan te sluiten bij Right at Home? Bent u op zoek naar succes met betekenis? Vraag dan direct vrijblijvend informatie aan.

Right at Home franchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

 

 

Ontvang gratis meer informatie over Right at Home Zorg & Thuisservice

Meer informatie over franchisen bij

Right at Home Zorg & Thuisservice

Recent bekeken formules

×