Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Home Instead Thuisservice

Wilt u deel uitmaken van Home Instead Thuisservice franchise

Als franchiseondernemer bij Home Instead franchise Nederland draag je bij aan het vervullen van de groeiende behoefte van maar liefst 3,3 miljoen 65+ senioren aan persoonlijke thuiszorg. Op wereldschaal hebben we ongeveer 1.100 franchisekantoren verspreid over 13 landen, en we zijn met trots wereldwijd de marktleider in niet-medische ouderenzorg. In Nederland hebben we onze eigen vestiging en werken we samen met 41 franchisevestigingen, en we hebben plannen voor verdere groei dit jaar. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe franchiseondernemers om ons team te versterken.

De markt van Home Instead Thuisservice

De zorgmarkt in Nederland is volop in beweging. Op dit moment zijn er ongeveer 3,3 miljoen 65+ senioren, en dit aantal zal de komende decennia bijna verdubbelen. Tegelijkertijd neemt de vraag naar persoonlijke thuiszorg toe, terwijl de overheid bezuinigt op zorguitgaven. Mantelzorgers worden steeds zwaarder belast, en velen van hen ervaren nu al overbelasting. Dit heeft geleid tot een nieuwe groeimarkt voor dienstverlening op het gebied van zorg en welzijn voor senioren. Het antwoord op deze groeiende vraag is te vinden in de uitgebreide dienstverlening van Home Instead franchise Nederland.

De visie van Home Instead Thuisservice franchise

Bij Home Instead franchise geloven we dat zorg beter kan, en dat laten we wereldwijd zien door ondersteuning aan te bieden die is afgestemd op de individuele behoeften van senioren en die inspeelt op de veranderingen in de langdurige zorg. Onze drijfveren zijn betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

De visie van Home Instead Nederland op de ondersteuning van senioren biedt een vernieuwende kijk op ouder worden. Deze visie wordt wereldwijd gepromoot op politiek en beleidsniveau door Paul Hogan, de oprichter en voorzitter van Home Instead, de moederorganisatie in de Verenigde Staten.

Het beste van beide werelden bij Home Instead Thuisservice

In Nederland bestaan er twee soorten zorgwerelden: professionele zorgverlening met een medische en verpleegkundige focus, en niet-professionele zorgverlening die voornamelijk wordt verstrekt door mantelzorgers en vrijwilligers.

Home Instead franchise biedt met haar dienstverlening het beste van beide werelden. We bieden niet-medische professionele ondersteuning thuis aan senioren. Onze CAREGivers bouwen een persoonlijke relatie op met hun klanten, vergelijkbaar met die met familieleden of vrienden. Tegelijkertijd voldoet de ondersteuning aan hoge professionele normen. Onze CAREGivers worden zorgvuldig geselecteerd en getraind om de dienstverlening te kunnen bieden, zelfs in uitdagende en complexe situaties. Ze worden ook ondersteund door een professioneel team en de kwaliteit van onze dienstverlening wordt voortdurend gecontroleerd.

Kortom, thuiszorg, maar dan op een andere, vernieuwende manier!

Home Instead Nederland

In het begin van 2012 werd de allereerste eigen vestiging in de regio Kennemerland geopend. Sindsdien zijn er al 42 franchisevestigingen operationeel. Onze doelstelling is om in de komende jaren te groeien tot een landelijk dekkend netwerk van 50 tot 60 franchiseondernemingen. Het franchiseconcept van Home Instead is gebaseerd op de hard-franchise benadering, en we zijn trots erkend lid van de Nederlandse Franchise Vereniging.

Wat kunt u als aspirant franchiseondernemer van ons verwachten?

De franchisegever-organisatie biedt voortdurende ondersteuning aan franchiseondernemers op diverse gebieden, waaronder opleidingen, automatisering, marketing, bedrijfsvoering, personeelsbeleid, benchmarking en inkoop.

Trainingstraject

Voorafgaand aan de start van je onderneming doorloop je de Home Instead franchise trainingsweek. Tijdens deze trainingsweek ligt de focus op het begrijpen van de bedrijfsprocessen zoals beschreven in het franchisehandboek. Zodra je met je onderneming begint, begint ook het supportprogramma en ontvang je intensieve begeleiding op jouw eigen locatie, wat we ‘Training on the job’ noemen. Als er meerdere ondernemers in dezelfde periode beginnen, organiseren we gezamenlijke trainingssessies waarin veel ruimte is voor interactie en kennisuitwisseling.

Wat zoeken wij in onze franchiseondernemers?

Als toekomstige franchiseondernemer bij Home Instead zijn jouw kernwaarden:

  • ondernemerschap, affiniteit met senioren en een sterke dienstverlenende instelling.
  • Het hebben en uitbreiden van jouw grote netwerk; dit zit in jouw aard.
  • Franchising zie je als een structuur waarbij 2 partijen elkaar ondersteunen.
  • Hoewel ervaring in de zorg een pré is, hechten we meer waarde aan de juiste mindset.
  • Een verklaring van goed gedrag en een financiële gegoedheid heb je in je bezit en kan je naar ons opsturen.
  • Je bent fulltime beschikbaar.
  • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.

Ben je geïnteresseerd?

Als je geïnteresseerd bent in het worden van franchiseondernemer bij Home Instead Thuisservice en de uitdaging wilt aangaan om het wereldwijde succes van Home Instead ook in Nederland uit te breiden, nodigen we je van harte uit om verdere informatie aan te vragen via deze pagina. We kijken ernaar uit om meer over jou te horen en te ontdekken hoe we samen kunnen groeien!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Ontvang gratis meer informatie over Home Instead Thuisservice

Meer informatie over franchisen bij

Home Instead Thuisservice

Recent bekeken formules

×