Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bruna, Echt

Overnameprijs

€ 45.000 (benodigd eigen vermogen)

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Adres

Ursulinenstraat 9, Echt, Limburg

De Bruna in Echt wordt ter overname aangeboden. Het gaat om een gezonden en winstgevende winkel. De Bruna in Echt is ingericht conform de nieuwste huisstijl en beschikt over een hele brede winkelpui en is strategisch gelegen in het centrum van Echt aan de populaire Ursulinenstraat nabij publiekstrekkers als HEMA, Albert Heijn en Jumbo.

De winkel heeft een klein team medewerkers en een zeer hecht klanten bestand. De winkel biedt een breed assortiment aan boeken, kantoorartikelen, pc benodigdheden, wenskaarten, tijdschriften, spellen, tabak en speelgoed. Bovendien beschikt de Bruna in Echt over een drukbezocht PostNL punt en een ING servicepunt met een geldmaat. Omdat per 2024 supermarkten geen tabak meer verkopen wordt er in 2024 extra klanten en extra omzet uit tabak verwacht.

Bruna is marktleider op het gebied van (kinder)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten. Bovendien is Bruna één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, staatsloten, cadeau- en schoolartikelen en speelgoed.

Bent u geïnteresseerd geraakt in deze vestiging? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend meer informatie.

Meer weten over deze vestiging?

×