Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

DA Drogisterij & Parfumerie, Herten

Overnameprijs

ca. € 35.000 (ben. eig. vermogen)

Omzet

Wordt nader bekend gemaakt

Oppervlakte

170 m²

Adres

De Groene Kruisstraat, Herten, Limburg

De zaak

DA Herten is als echte service drogist ook specialist in voedingssupplementen en homeopathie. Van natuurlijke kruiden en verzorgingsproducten tot make-up en zelfzorg geneesmiddelen. Én uiteraard het vertrouwde DA-huismerk, dat altijd een uitstekend en voordeliger alternatief biedt. Zelfs voor voordelige brillen of een cadeautje slaag je altijd bij DA Herten. Het ondernemers-echtpaar Cartigny wil na vele jaren het stokje nu overdragen aan een nieuwe ondernemer om zelf meer tijd te besteden aan de familie en het reizen.

Het team

DA Herten wordt gerund door professionals met veel ervaring en kennis van de drogisterij. En dat willen ze zo houden; het team is altijd bezig met bijscholing en cursussen om de kennis up-to-date te houden. Inzichten die ze vervolgens graag doorgeven in de vorm van advies. Of, als je wilt, kun je bij DA Herten deelnemen aan workshops in de winkel. De winkelmedewerkers kennen dan ook veel van de klanten persoonlijk.

De locatie

Aan de Groene Kruisstraat in het mooie plaatsje Herten ligt deze DA naast de bekende Bakkerij Hannen en de Jan Linders supermarkt. De bekendheid van de bakkerij en de dagelijkse boodschappen die het dorp bij de supermarkt doet betekent veel voetjes over de vloer. Met een 10.000 inwoners in het verzorgingsgebied heeft men al vele jaren zo’n 40.000 klanten op jaarbasis binnen. Een gezond rendement op een gewilde locatie in het centrum waar de koopkracht bovengemiddeld is. Het huurcontract loopt tot eind 2025 en met een netto winkeloppervlakte van 170 m2 is dit een prima zaak voor elk type ondernemer. Gratis voor de deur parkeren is hier nog de gewoonste zaak van de wereld.

Persoonlijke begeleiding

Nieuwe DA-ondernemers worden ondersteund door ervaren collega’s over ontwikkeling van marge en omzet, voorraadbeheer en het onderhouden van het schappenplan. Ook geeft een winkelbegeleider, vanuit DA, regelmatig trainingen op de winkelvloer. Dit alles om de ondernemer te ondersteunen in een optimale bedrijfsvoering. Ook wordt DA landelijk ondersteund door vele soorten media.

Overname begeleiding

Vanuit het team Acquisitie & Expansie bij DA krijgt de kandidaat een deskundige begeleiding vanuit de centrale formule. Van exploitatie- en financieringsmodellen tot vaktechnische en personele begeleiding is er voor iedere overnamekandidaat een keur aan tools beschikbaar om de overname zo goed mogelijk tot stand te laten komen.

Meer weten over deze vestiging?

×