Natuurwinkel Duiven

Natuurwinkel Duiven

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Duiven

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Duiven.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Duiven een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Duiven doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Duiven

Duiven ligt in de gemeente Duiven, in Gelderland. In Duiven wonen ongeveer 26.000 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €36.200. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Duiven ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Duiven dus zo’n €427.818.182. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €210.000 is in Duiven. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Duiven ligt dit dus lager. In Duiven hebben 4.7% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.222 uitkomt.

Duiven staat met name bekend om zijn regiofunctie met de IKEA, Macro en Intratuin. In de plaats is veel industrie te vinden met bedrijventerreinen en winkels die liggen rondom de grote warenhuizen. De plaats ligt aan de A12, en momenteel wordt er gewerkt aan een verbinding met de A15, die verwacht in 2018 afgerond zal worden.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Duiven interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Duiven.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Duiven

Provincie
Gelderland
Gemeente
Duiven
Inwoners
26.000
Inkomen
€36.200
WOZ-waarde
€210.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel