Natuurwinkel Heerenveen

Natuurwinkel Heerenveen

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Heerenveen

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Heerenveen.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Heerenveen een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Heerenveen doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Heerenveen

Heerenveen ligt in de gemeente Heerenveen, in Friesland. In Heerenveen wonen ongeveer 28.497 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €32.600. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Heerenveen ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Heerenveen dus zo’n €422.273.727. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €183.000 is in Heerenveen. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Heerenveen ligt dit dus lager. In Heerenveen hebben 5.4% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.539 uitkomt.

Heerenveen heeft enkele winkelgebieden waaronder de Dracht, Sieversstraat, Lindegracht, Pleinweg, Minckelersstraat, Vleesmarkt. Er zijn verschillende betaalde parkeergelegenheden aanwezig. Iedere zaterdag is er een markt op het Gemeenteplein. Heerenveen is goed ontsloten door het knooppunt A7 en A32. Daarnaast heeft het een eigen spoorwegstation.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Heerenveen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Heerenveen.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Heerenveen

Provincie
Friesland
Gemeente
Heerenveen
Inwoners
28.497
Inkomen
€32.600
WOZ-waarde
€183.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel